Emekliye Ayrılan Müftü Arvas Makam Aracını Teslim Etmedi İddiası

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2019 - 00:10, Güncelleme: 03.04.2019 - 00:10
 

Emekliye Ayrılan Müftü Arvas Makam Aracını Teslim Etmedi İddiası

Emekliye Ayrılan Müftü Arvas Makam Aracını Teslim Etmedi İddiasıEmekliye Ayrılan Van Müftüsü Nimetullah Arvas Makam aracını teslim etmediği iddiaları gittikçe yoğunlaşıyor. Birkaç gün önce emekliye ayrıldığını kamuoyuna duyuran Van Müftüsü Nimetullah Arvas'ın makam aracını teslim etmediği gelen iddialar arasında. Emekli Müftü Arvas Makam aracını teslim etmemekle beraber kendi makam odasını da halen kullandığını iddia edenler " Emekliye ayrılan birinin neden halen devletin aracını kullandığını söyleyerek helal ve haramın ne olduğu dinimizde açıkça ortadadır. Yıllarca Yıllarca camide vaazlarında helal-haram, sevap ve günahın ne olduğunu dile getiren bir ilin müftüsü neden emekli olduktan sonra makam odasını, TDV Van şubesinin yönetim kurulu başkan odasını ve TDV' ye ait müftülüğe tahsisli yakıtı müftülük tarafından karşılanan ve maaşı devlet tarafından ödenen şoförü kullanıyor. Üstelik emekli olan birisi hem TDV yönetim kurulundan da ayrılmak zorunda iken diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Emekliye Ayrılan Müftü Arvas Makam Aracını Teslim Etmedi İddiası
Emekliye Ayrılan Van Müftüsü Nimetullah Arvas Makam aracını teslim etmediği iddiaları gittikçe yoğunlaşıyor.
Birkaç gün önce emekliye ayrıldığını kamuoyuna duyuran Van Müftüsü Nimetullah Arvas'ın makam aracını teslim etmediği gelen iddialar arasında.
Emekli Müftü Arvas Makam aracını teslim etmemekle beraber kendi makam odasını da halen kullandığını iddia edenler " Emekliye ayrılan birinin neden halen devletin aracını kullandığını söyleyerek helal ve haramın ne olduğu dinimizde açıkça ortadadır. Yıllarca Yıllarca camide vaazlarında helal-haram, sevap ve günahın ne olduğunu dile getiren bir ilin müftüsü neden emekli olduktan sonra makam odasını, TDV Van şubesinin yönetim kurulu başkan odasını ve TDV' ye ait müftülüğe tahsisli yakıtı müftülük tarafından karşılanan ve maaşı devlet tarafından ödenen şoförü kullanıyor. Üstelik emekli olan birisi hem TDV yönetim kurulundan da ayrılmak zorunda iken diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber