Edremit'te  Ayran Aşı Ve Balık Festivaline Yoğun İlgi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2018 - 19:27, Güncelleme: 11.03.2018 - 19:27
 

Edremit'te  Ayran Aşı Ve Balık Festivaline Yoğun İlgi

Van Merkez Edremit Belediyesi tarafından Van Balığının tanıtımı için  organize edilen 4.Geleneksel Ayran aşı ve Balık Festivali  Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşıland. Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin gayretleriyle Turizm Cenneti Edremit’e bağlı Süphan Mahallesinde yoğun ilgi ve alakayla düzenlenen Ayran Aşı ve Balık Festivali büyük şenliklerle kutlandı. Festivale katılım sağlayanlar arasında Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk,Van Yüzinci Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Pattal,çok sayıda Kamu Kuruluşları müdür ve amirlerininde ilgi gösteridiği festivalde konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçeki’’ Vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğu içerinde olduğunu söyleyerek Bölgenin Turizm Cenneti olan Edremit İlçemizde geçmişte ne yazık ki, bu nimetlerden faydanılmadığının altını çizerek İnsanlar ile Van Gölü arasında adeta bir duvar örmüşlerdi.İçişleri Bakanlığı tarafından KHK ile göreve geldiğim günden bu yana Belediyemizin tüm imkanlarını Vatandaşlarımıza hizmet ettik ediyoruz.Hukuka uyanın hakkını Hukuka uymayana yedirmeyeceğiz.Allah’ın isimlerinden biri Hak ismiyle Vatandaşlarımızın  hak ettikleri hizmetleri sunuyoruz. Vatandaşa Hizmet Boynumuzun Borcudur Edremit halkının yapılan etkinliklerden yeterince haberdar olmadığını bu nedenle Süphan Mahallemizde yaptığımız bu çalışmayla hizmeti Vatandaşlarımızın ayağına götürdük.Geçtiğimiz Ramazan ayı boyunca sahil kenarında bir ay boyunca iftar yemeği verdik.Birçok yerel ve Ulusal Sanatçıları da davet ederek halk arasında kardeşlik köprüleri kurduk.Vatandaşa hizmet boynumuzun borcudur diyen Çiçekli’’Düzenlemiş olduğumuz Festivalde Vatandaşlarımızın mutluluğu görülmeye değerdi.Ümmetin evlatlarına kim sahip çıkarsa sizde ona sahip çıkın sözüyle Hanım kardeş ve bacılarımızın toplumda daha fazla entegre olmaları için birçok çalışmalar yaptıklarını ve bunun için Aile Destek Merkezlerini/ADEM) kurduklarını bu merkezde Kur’an Kursları başta olmak üzere kreşler,dkiş nakış kursları ve değişik atölyelerde hanımların kendilerini yetiştirmeye yardımcı olduklarını belirtti. Geçmişte terör örgütü Pkk’den kadınlara ‘’sizi özgürleşrireceğiz’’sözlerine sert tepki gösteren Çiçekli’’Yaptığınız mitinglerde kadınları ön sıralara alarak mı özgürleştireceksiniz.Küçük yaştaki gençleri Polise,Jandarmaya taş atmakla mı özgürleştireceksiniz.Daha 11 yaşında olan çocukları dağa kaçıranlara lanet olsun’’dedi.

Van Merkez Edremit Belediyesi tarafından Van Balığının tanıtımı için  organize edilen 4.Geleneksel Ayran aşı ve Balık Festivali  Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşıland.

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin gayretleriyle Turizm Cenneti Edremit’e bağlı Süphan Mahallesinde yoğun ilgi ve alakayla düzenlenen Ayran Aşı ve Balık Festivali büyük şenliklerle kutlandı.

Festivale katılım sağlayanlar arasında Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk,Van Yüzinci Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Pattal,çok sayıda Kamu Kuruluşları müdür ve amirlerininde ilgi gösteridiği festivalde konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçeki’’ Vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğu içerinde olduğunu söyleyerek Bölgenin Turizm Cenneti olan Edremit İlçemizde geçmişte ne yazık ki, bu nimetlerden faydanılmadığının altını çizerek İnsanlar ile Van Gölü arasında adeta bir duvar örmüşlerdi.İçişleri Bakanlığı tarafından KHK ile göreve geldiğim günden bu yana Belediyemizin tüm imkanlarını Vatandaşlarımıza hizmet ettik ediyoruz.Hukuka uyanın hakkını Hukuka uymayana yedirmeyeceğiz.Allah’ın isimlerinden biri Hak ismiyle Vatandaşlarımızın  hak ettikleri hizmetleri sunuyoruz.

Vatandaşa Hizmet Boynumuzun Borcudur

Edremit halkının yapılan etkinliklerden yeterince haberdar olmadığını bu nedenle Süphan Mahallemizde yaptığımız bu çalışmayla hizmeti Vatandaşlarımızın ayağına götürdük.Geçtiğimiz Ramazan ayı boyunca sahil kenarında bir ay boyunca iftar yemeği verdik.Birçok yerel ve Ulusal Sanatçıları da davet ederek halk arasında kardeşlik köprüleri kurduk.Vatandaşa hizmet boynumuzun borcudur diyen Çiçekli’’Düzenlemiş olduğumuz Festivalde Vatandaşlarımızın mutluluğu görülmeye değerdi.Ümmetin evlatlarına kim sahip çıkarsa sizde ona sahip çıkın sözüyle Hanım kardeş ve bacılarımızın toplumda daha fazla entegre olmaları için birçok çalışmalar yaptıklarını ve bunun için Aile Destek Merkezlerini/ADEM) kurduklarını bu merkezde Kur’an Kursları başta olmak üzere kreşler,dkiş nakış kursları ve değişik atölyelerde hanımların kendilerini yetiştirmeye yardımcı olduklarını belirtti.

Geçmişte terör örgütü Pkk’den kadınlara ‘’sizi özgürleşrireceğiz’’sözlerine sert tepki gösteren Çiçekli’’Yaptığınız mitinglerde kadınları ön sıralara alarak mı özgürleştireceksiniz.Küçük yaştaki gençleri Polise,Jandarmaya taş atmakla mı özgürleştireceksiniz.Daha 11 yaşında olan çocukları dağa kaçıranlara lanet olsun’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber