Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Handan Fidan Edremit İçin Büyük Düşünüyor!..

Siyaset 30.12.2023 - 13:47, Güncelleme: 30.12.2023 - 13:47
 

Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Handan Fidan Edremit İçin Büyük Düşünüyor!..

Fidan gazetemize yaptığı açıklamada seçmenlerine seslenerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimler için her yönüyle hazır olduğunu belirterek Edremit'te yeniden AK Belediyecilik için kolları sıvadığını belirtti.

Sevgili Edremit Halkı , Edremit'imizi daha ileriye taşımak için Adalet ve Kalkınma  Partisinden Edremit Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.Türkiye Büyük bir milletten oluşan eşsiz bir coğrafyada yer almaktadır. Bu topraklarada bin  yıl süregelen medeniyet birikimi ve kültürel zenginliği bulunmaktadır. Edremit'timizi  daha ileriye taşımak amacıyla, bu kutlu yolda, sizlerle birlikte olmak, sizlere hizmet etmek ve Edremit'imizi daha aydınlık yarınlara taşımak için yola çıkıyorum. Türkiye, büyük bir milletin evlatlarından oluşan eşsiz bir coğrafyada yer alıyor. Bu topraklarda bin yıldır süregelen bir medeniyet birikimi ve kültürel zenginlik bulunuyor. Ancak, bizim için asıl önemli olan gelecektir. Geleceğimizi şekillendirecek olan sizlersiniz. Bu nedenle, hep birlikte daha güçlü, daha adil ve daha kalkınmış bir Türkiye için el birliğiyle çalışmalıyız.  Mahallelerimizde, köylerimizde ve ilçemizde yaşanan her sorunu çözmek, sizlerin refahını artırmak için gayret göstereceğim. Her konuda sizlerin yanında olacağım. Eğitim, milletlerin kalkınmasında temel bir faktördür. Çocuklarımızın en iyi eğitimi almasını sağlamak, onların geleceğini güvence altına almak için elimizden geleni yapacağım. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve gençlerimizi çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde yetiştirmek için projeler geliştireceğim. Ekonomik kalkınma, milletimizin refahını artırmak için vazgeçilmez bir hedeftir. Bu doğrultuda, yatırımları teşvik edecek, istihdamı artıracak ve ekonomik büyümeyi destekleyecek politikaları hayata geçireceğim.Kendi Kendine Yeten Bir Edremit olacak. Seçildiğim takdirde,  Öncelikle sizlerin sorununa kulak vereceğim.    Değerli hemşehrilerim, bu kutlu yolda birlikte yürümek için sizlerin destek ve güvenine ihtiyacım var. Birlikte el ele, omuz omuza vererek, daha güzel bir Edremit için çalışacağımıza olan inancımızı güçlendirelim. Hep birlikte, daha güçlü ve kalkınmış bir Edremit için el birliğiyle çalışalım. Sizlerin teveccühü ve desteğiyle, birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Hep birlikte, daha güçlü ve aydınlık yarınlara yürüyelim. Hepinize saygılar sunuyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Saygılarımla, Handan Fidan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edremit Belediye Başkan A.Adayı
Fidan gazetemize yaptığı açıklamada seçmenlerine seslenerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimler için her yönüyle hazır olduğunu belirterek Edremit'te yeniden AK Belediyecilik için kolları sıvadığını belirtti.

Sevgili Edremit Halkı , Edremit'imizi daha ileriye taşımak için Adalet ve Kalkınma  Partisinden Edremit Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.Türkiye Büyük bir milletten oluşan eşsiz bir coğrafyada yer almaktadır. Bu topraklarada bin  yıl süregelen medeniyet birikimi ve kültürel zenginliği bulunmaktadır. Edremit'timizi  daha ileriye taşımak amacıyla, bu kutlu yolda, sizlerle birlikte olmak, sizlere hizmet etmek ve Edremit'imizi daha aydınlık yarınlara taşımak için yola çıkıyorum.

Türkiye, büyük bir milletin evlatlarından oluşan eşsiz bir coğrafyada yer alıyor. Bu topraklarda bin yıldır süregelen bir medeniyet birikimi ve kültürel zenginlik bulunuyor. Ancak, bizim için asıl önemli olan gelecektir. Geleceğimizi şekillendirecek olan sizlersiniz. Bu nedenle, hep birlikte daha güçlü, daha adil ve daha kalkınmış bir Türkiye için el birliğiyle çalışmalıyız.
 Mahallelerimizde, köylerimizde ve ilçemizde yaşanan her sorunu çözmek, sizlerin refahını artırmak için gayret göstereceğim. Her konuda sizlerin yanında olacağım.

Eğitim, milletlerin kalkınmasında temel bir faktördür. Çocuklarımızın en iyi eğitimi almasını sağlamak, onların geleceğini güvence altına almak için elimizden geleni yapacağım. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve gençlerimizi çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde yetiştirmek için projeler geliştireceğim.

Ekonomik kalkınma, milletimizin refahını artırmak için vazgeçilmez bir hedeftir. Bu doğrultuda, yatırımları teşvik edecek, istihdamı artıracak ve ekonomik büyümeyi destekleyecek politikaları hayata geçireceğim.Kendi Kendine Yeten Bir Edremit olacak. Seçildiğim takdirde, 
Öncelikle sizlerin sorununa kulak vereceğim. 

 


Değerli hemşehrilerim, bu kutlu yolda birlikte yürümek için sizlerin destek ve güvenine ihtiyacım var. Birlikte el ele, omuz omuza vererek, daha güzel bir Edremit için çalışacağımıza olan inancımızı güçlendirelim. Hep birlikte, daha güçlü ve kalkınmış bir Edremit için el birliğiyle çalışalım.

Sizlerin teveccühü ve desteğiyle, birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Hep birlikte, daha güçlü ve aydınlık yarınlara yürüyelim.

Hepinize saygılar sunuyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

Saygılarımla,

Handan Fidan
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edremit Belediye Başkan A.Adayı

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber