Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Zahir Kandaşoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2020 - 16:35, Güncelleme: 23.05.2020 - 16:35
 

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Zahir Kandaşoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Zahir Kandaşoğlu mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. İş Adamı Kandaşoğlu mesajında " Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren ve milletin ruh bilincini güçlendiren bayramlar kültürümüzün en önemli unsurlarıdır. Bayramlar; sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. İslam dinimizin en kutsal günlerinden olan Bayramlar tüm İslam alemine huzur getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramının ruhuna yakışır bir şekilde geçmesi en büyük temennimizdir. Bayramlar küskünlerin barıştığı, dostlukların tazelendiği, insanların büyük küçük herkesin birbirini gönülden kucakladığı günlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle  tüm Vanlı hemşehrilerimizin, İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, başarı, sevinç ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum "dedi.


Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Zahir Kandaşoğlu mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
İş Adamı Kandaşoğlu mesajında " Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren ve milletin ruh bilincini güçlendiren bayramlar kültürümüzün en önemli unsurlarıdır.
Bayramlar; sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir.
İslam dinimizin en kutsal günlerinden olan Bayramlar tüm İslam alemine huzur getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramının ruhuna yakışır bir şekilde geçmesi en büyük temennimizdir. Bayramlar küskünlerin barıştığı, dostlukların tazelendiği, insanların büyük küçük herkesin birbirini gönülden kucakladığı günlerimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle  tüm Vanlı hemşehrilerimizin, İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, sağlık, başarı, sevinç ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber