Devlet Demiryolları Lojistik Müdürlüğüne Sevilen Simalardan Tahirhan Gençer Atandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2020 - 22:01, Güncelleme: 28.05.2020 - 22:01
 

Devlet Demiryolları Lojistik Müdürlüğüne Sevilen Simalardan Tahirhan Gençer Atandı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Van Lojistik müdürlüğüne Tahirhan Gençer atandı. Van Devlet Demiryollarında değişik kademelerde aktif görevlerde bulunan Gençer, Lojistik müdürlüğüne atanmasıyla beraber herkes tarafında büyük sevinçle karşılandı. Van nüfusunun üçte ikisine sahip Bruki aşiretine mensup olan Gençer çok uzun yıllar memleketinde TCDD kurumunda başarılı hizmetlere imzasını atarak herkesin takdir ettiği bir isim olarak biliniyor. Hayırsever ve oturmuş kişiliği ile hemşehrilerinin gönlünde derin bir sevgi kazanarak herkesin örnek aldığı bir şahsiyettir. Bizler www.yerelvanhaber.com ekibi olarak Demiryolları Lojistik müdürlüğüne atanan Tahirhan Gençer'in başarılarından gurur duyarak, kendisine yeni görevinden üstün başarılar diliyoruz.


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Van Lojistik müdürlüğüne Tahirhan Gençer atandı.
Van Devlet Demiryollarında değişik kademelerde aktif görevlerde bulunan Gençer, Lojistik müdürlüğüne atanmasıyla beraber herkes tarafında büyük sevinçle karşılandı.
Van nüfusunun üçte ikisine sahip Bruki aşiretine mensup olan Gençer çok uzun yıllar memleketinde TCDD kurumunda başarılı hizmetlere imzasını atarak herkesin takdir ettiği bir isim olarak biliniyor.
Hayırsever ve oturmuş kişiliği ile hemşehrilerinin gönlünde derin bir sevgi kazanarak herkesin örnek aldığı bir şahsiyettir.
Bizler www.yerelvanhaber.com ekibi olarak Demiryolları Lojistik müdürlüğüne atanan Tahirhan Gençer'in başarılarından gurur duyarak, kendisine yeni görevinden üstün başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber