Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı Harun Sevimli'den Tüketiciler Birliğine Ziyaret

Gündem 10.01.2023 - 23:48, Güncelleme: 10.01.2023 - 23:48
 

Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı Harun Sevimli'den Tüketiciler Birliğine Ziyaret

Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı Harun Sevimli, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı Avukat  Harun Sevimli ile beraberindeki Teşkilat Başkanı Fazıl Artim, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Zorer ve Vedat Altan Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Sevimli "Van'da tüketici haklarının  bilinçlendirme ve yönlendirme amaçlı olarak gayret sarf ederek, toplumun büyük kesimine adeta rehber olan  Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve ekibini kutluyorum. Bende bir hukukçu olarak tüketiciler birliğinin bilgilerini çok kıymetli buluyorum. Çünkü biliçli bir toplum olma yolunda kanun çerçevesi dahilinde olan tüketici haklarımızı olduğu gibi vatandaşlara aktarılıyor.Bizler Deva Partisi olarak heyetim ile beraber Erhan Uğurlu'yu kutlamak için  bu güzel ziyareti gerçekleştirdik. Bizlere gösterilen misafirperverlikten dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. Ziyarette duyduğu memnuniyetini Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı Harun Sevimli ve yönetimine teşekkür eden Başkan Uğurlu çalışmaları hakkında bilgi verdi. Van genelinde bilinçli tüketici potansiyelini hakim kılarak bir güç birliğini hedeflediğini söyleyen Uğurlu" Olağanüstü durumlarda her zaman vatandaşlarımızn yanında olduk. Gelinen süreçte fahiş fiyatın önüne geçmenin yolu tüketici gücünü ortaya çıkarmaktır" ifadelerini kullandı.
Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı Harun Sevimli, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı Avukat  Harun Sevimli ile beraberindeki Teşkilat Başkanı Fazıl Artim, İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Zorer ve Vedat Altan Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.


Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Sevimli "Van'da tüketici haklarının  bilinçlendirme ve yönlendirme amaçlı olarak gayret sarf ederek, toplumun büyük kesimine adeta rehber olan  Şube Başkanı Erhan Uğurlu ve ekibini kutluyorum.
Bende bir hukukçu olarak tüketiciler birliğinin bilgilerini çok kıymetli buluyorum. Çünkü biliçli bir toplum olma yolunda kanun çerçevesi dahilinde olan tüketici haklarımızı olduğu gibi vatandaşlara aktarılıyor.Bizler Deva Partisi olarak heyetim ile beraber Erhan Uğurlu'yu kutlamak için  bu güzel ziyareti gerçekleştirdik. Bizlere gösterilen misafirperverlikten dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyarette duyduğu memnuniyetini Deva Partisi Edremit İlçe Başkanı Harun Sevimli ve yönetimine teşekkür eden Başkan Uğurlu çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Van genelinde bilinçli tüketici potansiyelini hakim kılarak bir güç birliğini hedeflediğini söyleyen Uğurlu" Olağanüstü durumlarda her zaman vatandaşlarımızn yanında olduk. Gelinen süreçte fahiş fiyatın önüne geçmenin yolu tüketici gücünü ortaya çıkarmaktır" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber