Deprem Bölgesi Başkale'ye Çığ Düştü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2020 - 23:14, Güncelleme: 02.03.2020 - 23:14
 

Deprem Bölgesi Başkale'ye Çığ Düştü

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Esenyamaç mahalle yoluna çığ düştü. Geçtiğimiz hafta merkez üssü İran olan 5.9 şiddetindeki depremde can ve mal kayıpları yaşayan Başkale’de Esenyamaç mahallesinin yoluna çığ düştü. Mahalle yolu yoğun tipi ve çığ tehlikesi nedeniyle yaklaşık bir hafta önce ulaşıma kapatılmıştı. Çığın ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolun açılması için çalışmalara başladı. Bir dozer ve bir ekskavatörün uzun uğraşları sonucunda temizlenen yol, yeni bir çığ tehlikesi olmadığı için ulaşıma tekrar açıldı.

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Esenyamaç mahalle yoluna çığ düştü.
Geçtiğimiz hafta merkez üssü İran olan 5.9 şiddetindeki depremde can ve mal kayıpları yaşayan Başkale’de Esenyamaç mahallesinin yoluna çığ düştü. Mahalle yolu yoğun tipi ve çığ tehlikesi nedeniyle yaklaşık bir hafta önce ulaşıma kapatılmıştı.

Çığın ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri yolun açılması için çalışmalara başladı. Bir dozer ve bir ekskavatörün uzun uğraşları sonucunda temizlenen yol, yeni bir çığ tehlikesi olmadığı için ulaşıma tekrar açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber