Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar... Bir Hayal Gerçek Oldu!

Gündem 12.11.2022 - 16:52, Güncelleme: 12.11.2022 - 16:52
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar... Bir Hayal Gerçek Oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'nun ‘Bozkurt, Abana, Cide ve İnebolu ilçelerine Doğal Gaz Verme Töreni’ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

     Kastamonu'nun ‘Bozkurt, Abana, Cide ve İnebolu ilçelerine Doğal Gaz Verme Töreni’ne canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kısa sürede ilçelerimizin alt yapılarını onardık, insanlarımızın yaralarını sardık” ifadelerini kullandı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, “İlçelerimizdeki vatandaşlarımıza doğal gazın hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz yıl aşırı yağışlardan dolayı Batı Karadeniz'de ciddi sel felaketleri yaşadık. Milletimizin yaralarını sarmak için devlet olarak bizzat bakanlarımızın koordinasyonunda sahaya indik. Hamdolsun, kısa sürede ilçelerimizin alt yapılarını onardık, insanlarımızın yaralarını sardık” dedi.   Erdoğan, şöyle devam etti; “Bakanlığımız ilgili kurumlarımız ve dağıtım şirketlerimiz 14 ay gibi kısa sürede 4 ilçemizi de doğalgaza kavuşturdu. Bir hayal gerçek oldu, Abana, Bozkurt, Cide doğalgaza kavuştu. Sizin gözlerinizdeki mutluluk bizim de mutluluğumuzdur”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'nun ‘Bozkurt, Abana, Cide ve İnebolu ilçelerine Doğal Gaz Verme Töreni’ne Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

 

 

 Kastamonu'nun ‘Bozkurt, Abana, Cide ve İnebolu ilçelerine Doğal Gaz Verme Töreni’ne canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kısa sürede ilçelerimizin alt yapılarını onardık, insanlarımızın yaralarını sardık” ifadelerini kullandı. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, “İlçelerimizdeki vatandaşlarımıza doğal gazın hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz yıl aşırı yağışlardan dolayı Batı Karadeniz'de ciddi sel felaketleri yaşadık. Milletimizin yaralarını sarmak için devlet olarak bizzat bakanlarımızın koordinasyonunda sahaya indik. Hamdolsun, kısa sürede ilçelerimizin alt yapılarını onardık, insanlarımızın yaralarını sardık” dedi.  

Erdoğan, şöyle devam etti; “Bakanlığımız ilgili kurumlarımız ve dağıtım şirketlerimiz 14 ay gibi kısa sürede 4 ilçemizi de doğalgaza kavuşturdu. Bir hayal gerçek oldu, Abana, Bozkurt, Cide doğalgaza kavuştu. Sizin gözlerinizdeki mutluluk bizim de mutluluğumuzdur”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber