Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ahmet Davutoğlu arasında soğuk rüzgarlar esti.

Van Haber 02.10.2021 - 22:10, Güncelleme: 02.10.2021 - 22:10
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ahmet Davutoğlu arasında soğuk rüzgarlar esti.

Oğuzhan Asiltürk'ün cenazesine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ahmet Davutoğlu arasında soğuk rüzgarlar esti.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, 86 yaşında hayatını kaybetti. Asiltürk için Ankara'daki Hacı Bayram Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenaze namazı için alana geldi ve Asiltürk ailesi ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na başsağlığı diledi. DAVUTOĞLU'NUN YÜZÜNE BİLE BAKMADI Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Karamollaoğlu'nun yanına gelirken AK Parti'den ayrılarak Gelecek Partisi'ni kuran Ahmet Davutoğlu'nu görmezden geldi. Davutoğlu'nun yüzüne bile bakmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karamollaoğlu'na başsağlığı diledikten sonra cenaze namazı için saf tuttu.  
Oğuzhan Asiltürk'ün cenazesine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ahmet Davutoğlu arasında soğuk rüzgarlar esti.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, 86 yaşında hayatını kaybetti. Asiltürk için Ankara'daki Hacı Bayram Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenaze namazı için alana geldi ve Asiltürk ailesi ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na başsağlığı diledi.
DAVUTOĞLU'NUN YÜZÜNE BİLE BAKMADI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Karamollaoğlu'nun yanına gelirken AK Parti'den ayrılarak Gelecek Partisi'ni kuran Ahmet Davutoğlu'nu görmezden geldi.
Davutoğlu'nun yüzüne bile bakmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karamollaoğlu'na başsağlığı diledikten sonra cenaze namazı için saf tuttu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber