Kılıçtaroğlu Van'a Geliyor!

Van Haber 29.04.2023 - 01:41, Güncelleme: 29.04.2023 - 01:45
 

Kılıçtaroğlu Van'a Geliyor!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Van'da yapacağı mitingine katılacak.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin  Van'da yapacağı  mitingine katılacak. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Van'a geliyor.  2 Mayıs Salı günü sat 15:00'da Beşyol Meydanı'nda düzenlenecek olan mitinge katılacak olan Kılıçdaroğlu, milletvekili adaylarını tanıtacak. Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine HDP ve Yeşil Sol Partili seçmenlerin de katılması bekleniyor. Kaynak: Wanhaber
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Van'da yapacağı mitingine katılacak.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin  Van'da yapacağı  mitingine katılacak.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Van'a geliyor.


 2 Mayıs Salı günü sat 15:00'da Beşyol Meydanı'nda düzenlenecek olan mitinge katılacak olan Kılıçdaroğlu, milletvekili adaylarını tanıtacak.

Kılıçdaroğlu'nun Van mitingine HDP ve Yeşil Sol Partili seçmenlerin de katılması bekleniyor.
Kaynak: Wanhaber

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber