CHP'den Tüketiciler Birliği'ne Ziyaret

Gündem 30.01.2023 - 15:01, Güncelleme: 30.01.2023 - 15:01
 

CHP'den Tüketiciler Birliği'ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığını ziyaret etti.

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Disiplin Kurulu Üyesi Feyat Erbek, Tuşba İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şavluk, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Nihal Sayılır ve Taciser Çiftçi, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek, güncel tüketici sorunları hakkında istişarelerde bulundular.   Fahiş fiyat, etiket ve kasa uyuşmazlığı konularının konuşulduğu ziyarette CHP teşkilatları adına fikirlerini beyan eden İl Disiplin Kurulu Üyesi Feyat Erbek " Tüketiciler Birliği Van Şubesi'nin kuruluşundan bu yana toplum adına büyük işleri başardığına şahitlik ediyoruz. Nüfusu bir milyon beş yüz bine yakın kadim kentimiz Van'da herkes için elzem olan bir Sivil Toplum Kuruluşunun kamuoyu yararına hizmet etmesi herkes için büyük bir şanstır. Gelinen son süreçte de halk adına yapılacak hizmetlerin sürdürülmesi için her türlü desteği vermeye hazırız " ifadelerini kullandı.   Ziyarette memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Uğurlu dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek, CHP heyetine teşekkür etti.
Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığını ziyaret etti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Disiplin Kurulu Üyesi Feyat Erbek, Tuşba İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şavluk, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Nihal Sayılır ve Taciser Çiftçi, Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek, güncel tüketici sorunları hakkında istişarelerde bulundular.
 
Fahiş fiyat, etiket ve kasa uyuşmazlığı konularının konuşulduğu ziyarette CHP teşkilatları adına fikirlerini beyan eden İl Disiplin Kurulu Üyesi Feyat Erbek " Tüketiciler Birliği Van Şubesi'nin kuruluşundan bu yana toplum adına büyük işleri başardığına şahitlik ediyoruz. Nüfusu bir milyon beş yüz bine yakın kadim kentimiz Van'da herkes için elzem olan bir Sivil Toplum Kuruluşunun kamuoyu yararına hizmet etmesi herkes için büyük bir şanstır.
Gelinen son süreçte de halk adına yapılacak hizmetlerin sürdürülmesi için her türlü desteği vermeye hazırız " ifadelerini kullandı.
 
Ziyarette memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Uğurlu dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek, CHP heyetine teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber