CHP Van İl Kadın Kolları Başkanlığı'ndan Tüketiciler Birliğine Ziyaret

Gündem 08.12.2022 - 21:51, Güncelleme: 08.12.2022 - 21:51
 

CHP Van İl Kadın Kolları Başkanlığı'ndan Tüketiciler Birliğine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aslan ve beraberibdeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aslan ve beraberibdeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyarette bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aslan beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yurdagül Aygün ve Taciser Çiftçi ile birlikte 2. Olağan Kurulda güven tazeleyen Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret heyetini Başkan Erhan Uğurlu, yönetim kurulu üyesi Cengiz Bingöl ve İl Başkan Sekreteri Gökşen Balkış ile birlikte karşıladı. Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı'nın çalışmalarını takdir ettiğini söyleyen CHP Van İl Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aslan"İlimizde yaşanan tüketici sorunlarını basın ve sosyal medya aracılığı ile her zaman gündeme taşıyorsunuz. Bizler siyasetçiler olarak her zaman böylesi anlamlı ve kamuoyuna faydalı çalışan STK'ların yanındayız. Amacımız memleketimize hizmet etmektir" ifadelerini kullandı. Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Erhan Uğurlu yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Başkan Uğurlu" Yaklaşık 4 yıldan bu yana her türlü tüketici sorunlarını çözüme kavuşturmak için aynı zamanda ilgili kanun mevzuatında var olan haklarımızı tüketicilerimize anlatmak için burdayız. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana ilk araştırmalarımız ve bugünkü tespitlerimiz arasında çok büyük fark var. Yaptığımız çalışmaların ne kadar faydalı olduğunu bugün rahatlıkla görebiliyoruz. Amacımız tüketici bilincini oluşturmaktır.  Bu bilinçle büyük birliktelik içinde her türlü zorluğun üstesinde gelebilmektir. Tüketicilerimizin hem haklarını öğretmek, hem de, sosyal anlamda hizmet etmek için yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla aralıksız çalışıyoruz" diyerek ziyaret heyetine teşekkür etti.  
Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aslan ve beraberibdeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aslan ve beraberibdeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyarette bulundu.


Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aslan beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Yurdagül Aygün ve Taciser Çiftçi ile birlikte 2. Olağan Kurulda güven tazeleyen Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret heyetini Başkan Erhan Uğurlu, yönetim kurulu üyesi Cengiz Bingöl ve İl Başkan Sekreteri Gökşen Balkış ile birlikte karşıladı.
Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanlığı'nın çalışmalarını takdir ettiğini söyleyen CHP Van İl Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aslan"İlimizde yaşanan tüketici sorunlarını basın ve sosyal medya aracılığı ile her zaman gündeme taşıyorsunuz. Bizler siyasetçiler olarak her zaman böylesi anlamlı ve kamuoyuna faydalı çalışan STK'ların yanındayız. Amacımız memleketimize hizmet etmektir" ifadelerini kullandı.
Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Erhan Uğurlu yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi.


Başkan Uğurlu" Yaklaşık 4 yıldan bu yana her türlü tüketici sorunlarını çözüme kavuşturmak için aynı zamanda ilgili kanun mevzuatında var olan haklarımızı tüketicilerimize anlatmak için burdayız. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana ilk araştırmalarımız ve bugünkü tespitlerimiz arasında çok büyük fark var. Yaptığımız çalışmaların ne kadar faydalı olduğunu bugün rahatlıkla görebiliyoruz. Amacımız tüketici bilincini oluşturmaktır.  Bu bilinçle büyük birliktelik içinde her türlü zorluğun üstesinde gelebilmektir.


Tüketicilerimizin hem haklarını öğretmek, hem de, sosyal anlamda hizmet etmek için yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla aralıksız çalışıyoruz" diyerek ziyaret heyetine teşekkür etti.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber