Büyükşehir’de Yüzyılın Aday Adayı Ahmet Koçak

Van Haber 22.11.2023 - 19:49, Güncelleme: 22.11.2023 - 19:49
 

Büyükşehir’de Yüzyılın Aday Adayı Ahmet Koçak

Eğitimci Ahmet Koçak AK Parti’den Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Eğitimci Ahmet Koçak geniş aile mensuplarıyla beraber AK Parti Van İl Başkanlığı binasına gelerek, Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı başvuru dosyasını İl Başkanı Emre Güray’a teslim etti. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana büyük sadakatle, davasına sahip çıkan Koçak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan derin sevgisi başta Van olmak üzere başkent Ankara siyasetine de sürekli olarak konuşulmaktadır.  Örnek şahsiyet ve dürüstlüğü ile binlerce insana ayna olan eğitimci Ahmet Koçak, aday adaylığı başvuru konuşmasında, “ Dünya Mazlumların umudu, davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan büyük şeref diyorum.  Enerjisini milletten, gücünü imandan alan güçlü liderimizin dava yükünü omuzlarımdan taşımanın iftiharını duyuyorum.  Kutlu davamızın kuruluşundan bu yana gönüllü olarak her kademede görevler üstlendim. Tüm seçim dönemlerinden aday adayı olduğumu büyük bir kararlılıkla duyurdum.  Yorulmadan, bıkmadan, her şeyden önemlisi küsmeden yolumuza devam dedik. Dava arkadaşı olmak öyle kolay değildir. Küsmekte bana yakışmaz. Liderimize ve davama olan sevgim pamuk ipliğine bağlı değildir. Sonucu ne olursa olsun, ölmek var, dönmek yok. Bu duruşumuz birilerine mutlaka örnek olmuştur. İçimdeki memleket aşkı, tarif edilemez. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli kademelerde müdür vasfıyla şeffaf, ilkeli ve helal hizmetlere imza attım. Gelinen noktada AK Parti şemsiyesi altında hizmet etmek istiyorum. 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerinde Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak huzurunuza çıkıyorum. Siz kıymetli hemşehrilerimin dua ve desteğini istiyorum. Sizlere söz veriyorum, adamcılık, ayrımcılık asla olmayacak. Tek amaç Van olacak, gerisi teferruattır” dedi.
Eğitimci Ahmet Koçak AK Parti’den Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Eğitimci Ahmet Koçak geniş aile mensuplarıyla beraber AK Parti Van İl Başkanlığı binasına gelerek, Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı başvuru dosyasını İl Başkanı Emre Güray’a teslim etti.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana büyük sadakatle, davasına sahip çıkan Koçak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan derin sevgisi başta Van olmak üzere başkent Ankara siyasetine de sürekli olarak konuşulmaktadır.  Örnek şahsiyet ve dürüstlüğü ile binlerce insana ayna olan eğitimci Ahmet Koçak, aday adaylığı başvuru konuşmasında, “ Dünya Mazlumların umudu, davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan büyük şeref diyorum.  Enerjisini milletten, gücünü imandan alan güçlü liderimizin dava yükünü omuzlarımdan taşımanın iftiharını duyuyorum.  Kutlu davamızın kuruluşundan bu yana gönüllü olarak her kademede görevler üstlendim. Tüm seçim dönemlerinden aday adayı olduğumu büyük bir kararlılıkla duyurdum.  Yorulmadan, bıkmadan, her şeyden önemlisi küsmeden yolumuza devam dedik. Dava arkadaşı olmak öyle kolay değildir. Küsmekte bana yakışmaz. Liderimize ve davama olan sevgim pamuk ipliğine bağlı değildir. Sonucu ne olursa olsun, ölmek var, dönmek yok. Bu duruşumuz birilerine mutlaka örnek olmuştur. İçimdeki memleket aşkı, tarif edilemez. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli kademelerde müdür vasfıyla şeffaf, ilkeli ve helal hizmetlere imza attım. Gelinen noktada AK Parti şemsiyesi altında hizmet etmek istiyorum. 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerinde Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak huzurunuza çıkıyorum. Siz kıymetli hemşehrilerimin dua ve desteğini istiyorum. Sizlere söz veriyorum, adamcılık, ayrımcılık asla olmayacak. Tek amaç Van olacak, gerisi teferruattır” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber