BÜYÜKŞEHİR ZABITASI FIRINLARI DENETLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2020 - 10:34, Güncelleme: 18.11.2020 - 10:34
 

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI FIRINLARI DENETLEDİ

Van Büyükşehir Belediyesi, korona virüs önlemleri kapsamında fırınlarda denetim yaptı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik gıdaya ulaşması için denetimlerini sürdürüyor. Gıda mühendisleri eşliğinde merkez üç ilçede başlatılan denetimler kapsamında ekipler, Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan unlu mamulleri üretim ve satış noktalarını denetledi. Buradaki işletmeleri tek tek gezen zabıta ekipleri gramaj, hijyen, maske ve eldiven kullanımı, ürünlerin son kullanma tarihleri gibi konuları denetledi. Yapılan denetimlerde maske ve eldiven kullanmadan üretim yaptığı belirlenen işletmelere cezai işlem uygulanırken, diğer işletme sahipleri ise kurallara uyma konusunda uyarıldı. Öte yandan kent genelinde ekmek ve unlu mamullerinin üretildiği işletmeler başta olmak üzere gıda maddeleri üretim ve satışı yapılan tüm işletmelerdeki denetimler devam edecek.

Van Büyükşehir Belediyesi, korona virüs önlemleri kapsamında fırınlarda denetim yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik gıdaya ulaşması için denetimlerini sürdürüyor. Gıda mühendisleri eşliğinde merkez üç ilçede başlatılan denetimler kapsamında ekipler, Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan unlu mamulleri üretim ve satış noktalarını denetledi. Buradaki işletmeleri tek tek gezen zabıta ekipleri gramaj, hijyen, maske ve eldiven kullanımı, ürünlerin son kullanma tarihleri gibi konuları denetledi.

Yapılan denetimlerde maske ve eldiven kullanmadan üretim yaptığı belirlenen işletmelere cezai işlem uygulanırken, diğer işletme sahipleri ise kurallara uyma konusunda uyarıldı.

Öte yandan kent genelinde ekmek ve unlu mamullerinin üretildiği işletmeler başta olmak üzere gıda maddeleri üretim ve satışı yapılan tüm işletmelerdeki denetimler devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber