Büyükşehir Bayrağı Erek Dağı Zirvesinde

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2019 - 18:06, Güncelleme: 10.01.2019 - 18:06
 

Büyükşehir Bayrağı Erek Dağı Zirvesinde

Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Fehmi Çalışkan, 3 bin 204 metrelik Erek Dağı’nın zirvesinde Büyükşehir Belediyesi’nin bayrağını açtı. Sarıkamış şehitlerini anmak için çeşitli dağcılık kulüplerine üye olan 5 profesyonel dağcı ile Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Fehmi Çalışkan Erek Dağı’na zorlu bir tırmanış gerçekleştirdi. Yaklaşık 5 saat süren zorlu tırmanışın ardından dağcılar zirveye ulaştı. Burada Türk Bayrağı, kulüp bayrakları ve Büyükşehir Belediyesi bayrağını açan dağcılar, fotoğraf çekerek bu anları ölümsüzleştirdi. Öte yandan Van Büyükşehir Belediyesi’nde zabıta amiri olarak çalışan Baran Sarpdağ, geçen yıl ekibi ile birlikte Kafkasların ve Gürcistan’ın en yüksek noktası olan Kazbek Dağına tırmanarak zirvede Büyükşehir Belediyesi’nin bayrağını açmıştı.

Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Fehmi Çalışkan, 3 bin 204 metrelik Erek Dağı’nın zirvesinde Büyükşehir Belediyesi’nin bayrağını açtı.

Sarıkamış şehitlerini anmak için çeşitli dağcılık kulüplerine üye olan 5 profesyonel dağcı ile Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Fehmi Çalışkan Erek Dağı’na zorlu bir tırmanış gerçekleştirdi. Yaklaşık 5 saat süren zorlu tırmanışın ardından dağcılar zirveye ulaştı. Burada Türk Bayrağı, kulüp bayrakları ve Büyükşehir Belediyesi bayrağını açan dağcılar, fotoğraf çekerek bu anları ölümsüzleştirdi.

Öte yandan Van Büyükşehir Belediyesi’nde zabıta amiri olarak çalışan Baran Sarpdağ, geçen yıl ekibi ile birlikte Kafkasların ve Gürcistan’ın en yüksek noktası olan Kazbek Dağına tırmanarak zirvede Büyükşehir Belediyesi’nin bayrağını açmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber