Van'da Sorumsuz Esnaf Engellilere Zor Anlar Yaşattı

Gündem 16.04.2023 - 23:14, Güncelleme: 16.04.2023 - 23:14
 

Van'da Sorumsuz Esnaf Engellilere Zor Anlar Yaşattı

Bir iş yerine ait ticari aracı aracı engelli rampası ve yayaların önünü kapatacak şekilde park eden şoför tüm herkese zor anlar yaşattı.

  Bir iş yerine ait ticari aracı aracı engelli rampası ve yayaların önünü kapatacak  şekilde park eden şoför tüm herkese zor anlar yaşattı.   Van'ın en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesinde hizmet veren bir iş yerine ait olan aracın  hem engelli rampasını hem de yaya geçişlerinin önüne park etmesinden dolayı tüm herkese büyük zorluklar yaşattı.  Ramazan Bayramına bir kaç gün kala, vatandaşlar alışveriş telaşının içinde bu sorumsuzluk yüzünde büyük zorluklar yaşadı.   Yaya ve araç yoğunluğunun hayli yüksek olduğu bu caddede saatte yüz binlerce insanın gelip geçtiği bir noktada tam da bayram üstü alenen yapılan bu sorumsuzluğa kimse dur demedi.   Sorumsuzlar  kaldırımın sonunda bulunan engelli rampasını da alenen ortada iken aracının kapattığı kaldırımdan geçemeyen vatandaşlar araç yolunu kullanmak zorunda kaldı.
Bir iş yerine ait ticari aracı aracı engelli rampası ve yayaların önünü kapatacak şekilde park eden şoför tüm herkese zor anlar yaşattı.
 
Bir iş yerine ait ticari aracı aracı engelli rampası ve yayaların önünü kapatacak  şekilde park eden şoför tüm herkese zor anlar yaşattı.
 
Van'ın en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesinde hizmet veren bir iş yerine ait olan aracın  hem engelli rampasını hem de yaya geçişlerinin önüne park etmesinden dolayı tüm herkese büyük zorluklar yaşattı. 
Ramazan Bayramına bir kaç gün kala, vatandaşlar alışveriş telaşının içinde bu sorumsuzluk yüzünde büyük zorluklar yaşadı.
 
Yaya ve araç yoğunluğunun hayli yüksek olduğu bu caddede saatte yüz binlerce insanın gelip geçtiği bir noktada tam da bayram üstü alenen yapılan bu sorumsuzluğa kimse dur demedi.
 
Sorumsuzlar  kaldırımın sonunda bulunan engelli rampasını da alenen ortada iken aracının kapattığı kaldırımdan geçemeyen vatandaşlar araç yolunu kullanmak zorunda kaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber