Bölge Hastanesi’nden Gazze’ye Yardım Eli

Siyaset 29.12.2023 - 19:15, Güncelleme: 29.12.2023 - 19:20
 

Bölge Hastanesi’nden Gazze’ye Yardım Eli

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hayır çarşısı kurarak, Gazzeli masum sivillere yardım eli uzattı.

Terör Devleti İsrail’in soykırımı altında olan Gazze dünya tarihinde görülmemiş bir vahşeti yaşıoyor. SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları, Gazzeli vatandaşların yararına hayır çarşısı kurdu. Hastanede düzenlenen hayır çarşısına Hastane Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, hastane yönetimi ile birim sorumluları ve sağlık çalışanları katıldı. Hasta ve hasta yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonunda elde edilen tüm gelir Filistin’e gönderilecek. Programa ilişkin açıklama yapan Başhekim Sarıkaya, hastane çalışanlarının hazırladıkları ürünlerin hayır çarşında satışa sunulduğunu belirtti. Başhekim Sarıkaya, “Gazze’deki kardeşlerimize yardım etmek amaçlı bir hayır çarşısı düzenlendi. Biz de bugün onları desteklemek için buradayız. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah hepsinin hayrını şimdiden kabul etsin. Gazze’deki tüm kardeşlerimize Allah yardım etsin. İnşallah bu zulüm en kısa sürede biter. Biz de burada elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” dedi. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haber
Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hayır çarşısı kurarak, Gazzeli masum sivillere yardım eli uzattı.

Terör Devleti İsrail’in soykırımı altında olan Gazze dünya tarihinde görülmemiş bir vahşeti yaşıoyor.

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanları, Gazzeli vatandaşların yararına hayır çarşısı kurdu. Hastanede düzenlenen hayır çarşısına Hastane Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, hastane yönetimi ile birim sorumluları ve sağlık çalışanları katıldı. Hasta ve hasta yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonunda elde edilen tüm gelir Filistin’e gönderilecek.

Programa ilişkin açıklama yapan Başhekim Sarıkaya, hastane çalışanlarının hazırladıkları ürünlerin hayır çarşında satışa sunulduğunu belirtti. Başhekim Sarıkaya, “Gazze’deki kardeşlerimize yardım etmek amaçlı bir hayır çarşısı düzenlendi. Biz de bugün onları desteklemek için buradayız. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah hepsinin hayrını şimdiden kabul etsin. Gazze’deki tüm kardeşlerimize Allah yardım etsin. İnşallah bu zulüm en kısa sürede biter. Biz de burada elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber