Bölge Hastanesinde Kadın Güvenlik personelleri Nöbeti Karanfillerle Devr Aldılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2020 - 13:52, Güncelleme: 09.03.2020 - 13:52
 

Bölge Hastanesinde Kadın Güvenlik personelleri Nöbeti Karanfillerle Devr Aldılar

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi kadın Güvenlik personelleri Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla nöbetlerini karanfillerle teslim aldılar. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi Güvenlikten Amiri Selami Bile Dünya Kadınlar Günü'nde kadın Güvenlik personellere karanfil takdim ederek büyük takdir topladı. Güvenlik Amiri Selami Bile " Kadınların sadece bir gün değil, yılın 365 gününde de hatırlanmalarının gerektiğini söyledi. Kadınlar narın ve özeldirler. Fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, sonsuz sevgi, hoşgörü ve vatan sevgisiyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğin şekillenmesinde çok önemli bir rolü olduğunu kaydetti. "Hayatın en ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren kadınlarımız insanlığın en değerli unsurudur. Daima şefkatin, fedakarlığın ve özverinin sembolü olmuşlar. Bile" Bizler Bölge hastanesi Güvenlik personelleri olarak kadınların değerini topluma hatırlamak amacıyla nöbet değişimi sırasında kadın personellerimize karanfil takdim ederek bu özel günde kardeşlerimizi onure ettik" diye konuştu. Hastane kadın Güvenlik Personelleri bu anlamlı günde kendilerine karanfil vererek Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan mesai arkadaşlarına Amir Selami Bile şahsında tüm herkese teşekkür ettiler.


Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi kadın Güvenlik personelleri Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla nöbetlerini karanfillerle teslim aldılar.
Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi Güvenlikten Amiri Selami Bile Dünya Kadınlar Günü'nde kadın Güvenlik personellere karanfil takdim ederek büyük takdir topladı.
Güvenlik Amiri Selami Bile " Kadınların sadece bir gün değil, yılın 365 gününde de hatırlanmalarının gerektiğini söyledi.
Kadınlar narın ve özeldirler. Fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, sonsuz sevgi, hoşgörü ve vatan sevgisiyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğin şekillenmesinde çok önemli bir rolü olduğunu kaydetti. "Hayatın en ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini gözünün nuru ile birleştiren kadınlarımız insanlığın en değerli unsurudur. Daima şefkatin, fedakarlığın ve özverinin sembolü olmuşlar.
Bile" Bizler Bölge hastanesi Güvenlik personelleri olarak kadınların değerini topluma hatırlamak amacıyla nöbet değişimi sırasında kadın personellerimize karanfil takdim ederek bu özel günde kardeşlerimizi onure ettik" diye konuştu.
Hastane kadın Güvenlik Personelleri bu anlamlı günde kendilerine karanfil vererek Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan mesai arkadaşlarına Amir Selami Bile şahsında tüm herkese teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber