Bölge Hastanesi Koronavirüs Mücadelesinde Büyük Takdir Topluyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2020 - 16:26, Güncelleme: 05.11.2020 - 16:26
 

Bölge Hastanesi Koronavirüs Mücadelesinde Büyük Takdir Topluyor

Korona virüse karşı Van’da üst seviyede önlemler alınırken, SBÜ Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi karantina önlemleri kapsamında alındığı tedbirler takdir topluyor. VEAH Hastanesi Temizlik şefi Mustafa Sezer: “Hastanemizde hijyen ön planda. Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi. “HİJYEN ÖNLEMLERİMİZ ÜST SEVİYEDE” Başhekim Doç. Dr.Sebahattin Çelik ;Van’da hizmet kalitesiyle bilinen S.B.Ü Hastanesi de korona virüse karşı hijyen çalışmaları ve tedbirleri üst seviyeye çıkaran sağlık kuruluşlarından oldu. Gün içerisinde sık sık dezenfekte çalışmalarının da yapıldığı Hastanesi’nde çalışmalar dikkat çekti. S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Çelik : “VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ” Görüşlerini aldığımız Hastane Başhekimi Doç.Dr. Çelik ise şunları söyledi: “Hastanemizde hijyene yoğun bir şekilde önem veriyoruz. Poliklinik, ameliyathane, acil servis ve diğer tüm servislerimizle, doktorlarımız ve diğer sağlık çalışanlarımızla 7/24 vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. VEAH olarak, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği etkili mücadele süreci ve planlaması kapsamında hastanemiz, önlemlerini en üst seviyeye çıkararak kesintisiz görevinin başında olup vatandaşlara hizmet vermeye devam etmektedir” dedi. 

Korona virüse karşı Van’da üst seviyede önlemler alınırken, SBÜ Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi karantina önlemleri kapsamında alındığı tedbirler takdir topluyor.


VEAH Hastanesi Temizlik şefi Mustafa Sezer: “Hastanemizde hijyen ön planda. Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.
“HİJYEN ÖNLEMLERİMİZ ÜST SEVİYEDE”
Başhekim Doç. Dr.Sebahattin Çelik ;Van’da hizmet kalitesiyle bilinen S.B.Ü Hastanesi de korona virüse karşı hijyen çalışmaları ve tedbirleri üst seviyeye çıkaran sağlık kuruluşlarından oldu. Gün içerisinde sık sık dezenfekte çalışmalarının da yapıldığı Hastanesi’nde çalışmalar dikkat çekti.
S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Çelik : “VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”
Görüşlerini aldığımız Hastane Başhekimi Doç.Dr. Çelik ise şunları söyledi: “Hastanemizde hijyene yoğun bir şekilde önem veriyoruz. Poliklinik, ameliyathane, acil servis ve diğer tüm servislerimizle, doktorlarımız ve diğer sağlık çalışanlarımızla 7/24 vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. VEAH olarak, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği etkili mücadele süreci ve planlaması kapsamında hastanemiz, önlemlerini en üst seviyeye çıkararak kesintisiz görevinin başında olup vatandaşlara hizmet vermeye devam etmektedir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber