BİLGİ DERNEĞİ'NDEN VALİ BİLMEZ'E ZİYARET!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2021 - 21:43, Güncelleme: 25.02.2021 - 21:43
 

BİLGİ DERNEĞİ'NDEN VALİ BİLMEZ'E ZİYARET!

Eğitim ve sosyal faaliyetlerini Van'da sürdüren Bilgi Derneği yönetim kurulu üyeleri olarak Van Valisi M.Emin Bilmez'i makamında ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sonrası Bilgi Derneği yönetim kurulu başkanı Prof.Dr.Ramazan Üstün tarafından Vali Bilmez'e kitap hediye edildi. Ziyaret ile ilgili gazetemize konuşan Bilgi Derneği yönetim kurulu başkanı Prof.Dr. Ramazan Üstün " Bugün bizleri makamında kabul eden sayın valimiz M.Emin Bilmez'e arkadaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Malum toplum olarak geçtiğimiz bu zorlu günlerde pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi edindik. Dilerim Allah'tan bir an önce dünyanın başına musallat olan Koronavirüs illetinden kurtulacağız" dedi. Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

Eğitim ve sosyal faaliyetlerini Van'da sürdüren Bilgi Derneği yönetim kurulu üyeleri olarak Van Valisi M.Emin Bilmez'i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sonrası Bilgi Derneği yönetim kurulu başkanı Prof.Dr.Ramazan Üstün tarafından Vali Bilmez'e kitap hediye edildi.

Ziyaret ile ilgili gazetemize konuşan Bilgi Derneği yönetim kurulu başkanı Prof.Dr. Ramazan Üstün " Bugün bizleri makamında kabul eden sayın valimiz M.Emin Bilmez'e arkadaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Malum toplum olarak geçtiğimiz bu zorlu günlerde pandemi sürecinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi edindik. Dilerim Allah'tan bir an önce dünyanın başına musallat olan Koronavirüs illetinden kurtulacağız" dedi.

Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber