Beyüzümü Mahallesinde Su Kesintisi Halkı Bezdirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2019 - 18:21, Güncelleme: 24.07.2019 - 18:21
 

Beyüzümü Mahallesinde Su Kesintisi Halkı Bezdirdi

Van’ın merkez mahallelerinde biri olan Beyüzümü mahallesinde yaşanan su kesintisi nedeniyle adeta halkı canından bezdirdi. Yıllardır yaşanan su kesintilerine hiçbir yetkililerin kılını bile kıpırdatmadığını söyleyen Beyüzümü mahalle sakinleri’’Taşıma suyuyla değirmen dönmez.Her seçim dönemlerinde  siyasisilerin oy defşirmeleri her türlü vaadlerde bulunuyorlar.Seçimden sonra dünyayda yıkılsa kimse bizlerle ilgilenmiyor.Niyayetinde bizler insanız.Hiçbirihtiyacımız karşılanamz hale geldi.Vaski’nin günde iki saat mahaleye getirdiği sularla çoluk çocuk demeden evlerimize kısıtlı su taşıyoruz.Bu ne biçim zihniyet, bu ne biçim hizmet analayışıdır.           Çalışıyoruz işten eve geliyoruz, Sofraya ellerimizi yıkayamadan oturuyoruz. sonra su yok diye kesinti yapıyorlar. Seçim dönemlerinde koca, koca boylarıyla yalan vaadlerde bulunan  siyasileri  Allah’a havale ettik  diyen mahalle sakinleri ‘’Bizleri kaderimizle baş başa bıraktılar’’diye sitemlerde bulundular.

Van’ın merkez mahallelerinde biri olan Beyüzümü mahallesinde yaşanan su kesintisi nedeniyle adeta halkı canından bezdirdi.

Yıllardır yaşanan su kesintilerine hiçbir yetkililerin kılını bile kıpırdatmadığını söyleyen Beyüzümü mahalle sakinleri’’Taşıma suyuyla değirmen dönmez.Her seçim dönemlerinde  siyasisilerin oy defşirmeleri her türlü vaadlerde bulunuyorlar.Seçimden sonra dünyayda yıkılsa kimse bizlerle ilgilenmiyor.Niyayetinde bizler insanız.Hiçbirihtiyacımız karşılanamz hale geldi.Vaski’nin günde iki saat mahaleye getirdiği sularla çoluk çocuk demeden evlerimize kısıtlı su taşıyoruz.Bu ne biçim zihniyet, bu ne biçim hizmet analayışıdır.          

Çalışıyoruz işten eve geliyoruz, Sofraya ellerimizi yıkayamadan oturuyoruz. sonra su yok diye kesinti yapıyorlar.

Seçim dönemlerinde koca, koca boylarıyla yalan vaadlerde bulunan  siyasileri  Allah’a havale ettik  diyen mahalle sakinleri ‘’Bizleri kaderimizle baş başa bıraktılar’’diye sitemlerde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber