Berge'den Van Depremi Yıldönümü mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2019 - 15:52, Güncelleme: 23.10.2019 - 15:52
 

Berge'den Van Depremi Yıldönümü mesajı

VANESOB Başkanı Berge, Van depremlerinde Türkiye’nin Van için kenetlendiğini hatırlattı. Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Berge, Van depreminin 8. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. İşte Berge’nin mesajı: “Sağlam yapılar inşaa edilmeye başlandı” “23 Ekim ve 9 Kasım 2011’de meydana gelen depremlerde büyük acılarla sarsıldık. 8. Yılını andığımız Van depremlerinde yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetti ve binlerce vatandaşımız da yaralandı. Van depremlerinin ardından hem Van’da hem de Türkiye genelinde sağlam yapılar inşaa edilmeye başlandı. Birinci derece deprem kuşağında olduğumuz gerçeğini her zaman hatırlamalı ve ona göre tedbirlerimizi almalıyız.” “Türkiye Van için kenetlenmişti” “O zor zamanlarda Türkiye’nin Van için tek yürek olduğunu unutmadık. Bu elbette ülkemiz insanına yakışan bir durumdu. Tarih boyunca her zor zamanda birbirine kenetlenen milletimiz o zaman da Van için kenetlenmişti.” “Vefat edenlere rahmet diliyorum” “Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni acıların yaşanmaması dileğiyle.”

VANESOB Başkanı Berge, Van depremlerinde Türkiye’nin Van için kenetlendiğini hatırlattı.

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Berge, Van depreminin 8. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. İşte Berge’nin mesajı:

“Sağlam yapılar inşaa edilmeye başlandı”
“23 Ekim ve 9 Kasım 2011’de meydana gelen depremlerde büyük acılarla sarsıldık. 8. Yılını andığımız Van depremlerinde yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetti ve binlerce vatandaşımız da yaralandı. Van depremlerinin ardından hem Van’da hem de Türkiye genelinde sağlam yapılar inşaa edilmeye başlandı. Birinci derece deprem kuşağında olduğumuz gerçeğini her zaman hatırlamalı ve ona göre tedbirlerimizi almalıyız.”

“Türkiye Van için kenetlenmişti”
“O zor zamanlarda Türkiye’nin Van için tek yürek olduğunu unutmadık. Bu elbette ülkemiz insanına yakışan bir durumdu. Tarih boyunca her zor zamanda birbirine kenetlenen milletimiz o zaman da Van için kenetlenmişti.”

“Vefat edenlere rahmet diliyorum”
“Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni acıların yaşanmaması dileğiyle.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber