Başkan Yardımcısı Metin Aslan'dan 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2020 - 16:38, Güncelleme: 08.03.2020 - 16:38
 

Başkan Yardımcısı Metin Aslan'dan 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkan Yardımcısı Metin Aslan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan yardımcısı Aslan mesajında " Hayatımızın her bir anında kadınların önemli katkılarının olduğunu kayderek, Kadınlar kutsaldır. Yaratılış özellikleri olarak çok narın ve sevgi doludurlar.Dokundukları her alanı güzelleştirirler. Bu duygu ve düşüncelerle başta eşim olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun "dedi

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkan Yardımcısı Metin Aslan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan yardımcısı Aslan mesajında " Hayatımızın her bir anında kadınların önemli katkılarının olduğunu kayderek, Kadınlar kutsaldır. Yaratılış özellikleri olarak çok narın ve sevgi doludurlar.Dokundukları her alanı güzelleştirirler.

Bu duygu ve düşüncelerle başta eşim olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun "dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber