Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım "Gönülleri inşa ediyoruz"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2020 - 23:20, Güncelleme: 24.12.2020 - 23:20
 

Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım "Gönülleri inşa ediyoruz"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Van İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı yaptığı görüşmesinde "Gönülleri inşa ediyoruz" dedi. Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın liderliğinde 81 ilde bulunan AK Parti İl başkanlıkları siyasi ve hukuk işleri başkanlarıyla telekonferans görüşmesinde söz alan Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu başkanlığında sürdürülen çalışmaların 2020 yılında çok verimli geçti.Bunlara emsal olarak da siyaset akademisinde başvuru sayısı diğer illere oranla hayli yüksek olduğunu hep birlikte gördük.Bu konu Genel merkez ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühlerine mashar olduk. 87 bin olan üye sayımızı 50 bin arttırarak 140 bine getirme başarısını göstermenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi. Başkan Yardımcısı Çalım "Yaptığımız 7. Olağan il kongremizin sayın Cumhurbaşkanımız tarafından övgüye mazhariyet oluşu bizleri sevindirmiş ve çalışma azmimizi arttırmıştır. İl teşkilatımız covid-19 sebebiyle ulaşamadığı insanlara telefonla ulaşıyor. İl başkanımızın talimatıyla şehrimizde hastalığa yakalanmış her şahıs telefonlarla aranıyor varsa istekleri gideriliyor. Bizim Van’da uyguladığımız bu telefon sistematiğinin Gönüllere dokunma politikamızın halkımıza yansıması olacaktır "diye konuştu. Hayati yazıcı ise Van il teşkilatının başarılı çalışmalarını yakından bildiklerini belirterek teşkilat mensuplarına ve Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na geçmiş olsun dilekleriyle selamlarını ileterek toplantıyı sonlandırdı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Van İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı yaptığı görüşmesinde "Gönülleri inşa ediyoruz" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın liderliğinde 81 ilde bulunan AK Parti İl başkanlıkları siyasi ve hukuk işleri başkanlarıyla telekonferans görüşmesinde söz alan Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu başkanlığında sürdürülen çalışmaların 2020 yılında çok verimli geçti.Bunlara emsal olarak da siyaset akademisinde başvuru sayısı diğer illere oranla hayli yüksek olduğunu hep birlikte gördük.Bu konu Genel merkez ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühlerine mashar olduk. 87 bin olan üye sayımızı 50 bin arttırarak 140 bine getirme başarısını göstermenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.
Başkan Yardımcısı Çalım "Yaptığımız 7. Olağan il kongremizin sayın Cumhurbaşkanımız tarafından övgüye mazhariyet oluşu bizleri sevindirmiş ve çalışma azmimizi arttırmıştır. İl teşkilatımız covid-19 sebebiyle ulaşamadığı insanlara telefonla ulaşıyor. İl başkanımızın talimatıyla şehrimizde hastalığa yakalanmış her şahıs telefonlarla aranıyor varsa istekleri gideriliyor. Bizim Van’da uyguladığımız bu telefon sistematiğinin Gönüllere dokunma politikamızın halkımıza yansıması olacaktır "diye konuştu.
Hayati yazıcı ise Van il teşkilatının başarılı çalışmalarını yakından bildiklerini belirterek teşkilat mensuplarına ve Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na geçmiş olsun dilekleriyle selamlarını ileterek toplantıyı sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber