Başkan Vekili Aslan'dan Kadınlar Günü Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2020 - 12:30, Güncelleme: 08.03.2020 - 12:30
 

Başkan Vekili Aslan'dan Kadınlar Günü Mesajı

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Aslan, yayımladığı mesajda; "Milli ve manevi değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin benimsenmesinde kadınlarımızın her zaman ayrı bir yeri olmuştur. Şanlı tarihimize baktığımızda Türk kadını tarihimizin her devresinde eşsiz fedakarlıklar göstermiş, cephelerde kahramanlıklarla destanlaşmış, hayatın her alanında önemli sorumluluklar almıştır. Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. Daha yaşanabilir bir dünya için kadınlarımızın hayatın her alanında aktif olmaları en büyük temennimizdir. Toplum için üreten, hayata değer katan tüm kadınlarımız başımızın tacıdır. Ülkemizde de, kadınların şiddete maruz kalan değil, başarı hikâyelerinin anlatıldığı bir toplum olması temennisi ile başta şehit anneleri ve şehit eşi hanımefendiler olmak üzere "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü" en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Aslan, yayımladığı mesajda; "Milli ve manevi değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin benimsenmesinde kadınlarımızın her zaman ayrı bir yeri olmuştur. Şanlı tarihimize baktığımızda Türk kadını tarihimizin her devresinde eşsiz fedakarlıklar göstermiş, cephelerde kahramanlıklarla destanlaşmış, hayatın her alanında önemli sorumluluklar almıştır. Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. Daha yaşanabilir bir dünya için kadınlarımızın hayatın her alanında aktif olmaları en büyük temennimizdir. Toplum için üreten, hayata değer katan tüm kadınlarımız başımızın tacıdır. Ülkemizde de, kadınların şiddete maruz kalan değil, başarı hikâyelerinin anlatıldığı bir toplum olması temennisi ile başta şehit anneleri ve şehit eşi hanımefendiler olmak üzere "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü" en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber