Başkan Uğurlu’dan Ramazan Ayı Mesajı: Bebekler Vahşice Dünyanın Gözü Önünde Şehit Ediliyor

Gündem 10.03.2024 - 19:09, Güncelleme: 10.03.2024 - 19:09
 

Başkan Uğurlu’dan Ramazan Ayı Mesajı: Bebekler Vahşice Dünyanın Gözü Önünde Şehit Ediliyor

Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında tüm İslam âlemini uyanışa davet etti.

Dünyada özellikle de Filistin'de, Gazze'de Müslümanların büyük bir zulüm ve soykırıma maruz kaldığını ifade eden Başkan Uğurlu, katledilen masum bebeklerin, dünyanın gözleri önünde vahşice şehit edilen Müslüman evlatların, açlıktan cennete uçan yavruların ciğer dağlayan çığlıklarının olduğu bir atmosferde, buruk bir sevinçle Ramazan ayını karşıladıklarını vurguladı. Kur'an'ı Kerim’in indiği gece olan Kadir Gecesi’nin sevabına erişmek için gecelerimizi ihya edelim. Sahur vakitlerini fırsat bilerek, teheccüd namazı alışkanlığını kazanmaya çalışalım. Kendimiz, ehlimiz ve tüm İslâm âleminin kurtuluşu için secdelerimizde dualarımızla Rabbimize içtenlikle yakaralım. Birlik ve beraberlik içinde bu manevi iklim atmosferinde avuçlarımızı Rabbimize açalım, dünyada eşi benzeri görülmemiş, büyük bir soykırım altında olan Gazze için dualar edelim. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Ayını tebrik eder, Müslümanların ve insanlığın kurtuluşa ermesini Cenabi Allah’tan temenni ediyorum” dedi. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında tüm İslam âlemini uyanışa davet etti.

Dünyada özellikle de Filistin'de, Gazze'de Müslümanların büyük bir zulüm ve soykırıma maruz kaldığını ifade eden Başkan Uğurlu, katledilen masum bebeklerin, dünyanın gözleri önünde vahşice şehit edilen Müslüman evlatların, açlıktan cennete uçan yavruların ciğer dağlayan çığlıklarının olduğu bir atmosferde, buruk bir sevinçle Ramazan ayını karşıladıklarını vurguladı.

Kur'an'ı Kerim’in indiği gece olan Kadir Gecesi’nin sevabına erişmek için gecelerimizi ihya edelim. Sahur vakitlerini fırsat bilerek, teheccüd namazı alışkanlığını kazanmaya çalışalım. Kendimiz, ehlimiz ve tüm İslâm âleminin kurtuluşu için secdelerimizde dualarımızla Rabbimize içtenlikle yakaralım.

Birlik ve beraberlik içinde bu manevi iklim atmosferinde avuçlarımızı Rabbimize açalım, dünyada eşi benzeri görülmemiş, büyük bir soykırım altında olan Gazze için dualar edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Ayını tebrik eder, Müslümanların ve insanlığın kurtuluşa ermesini Cenabi Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber