BAŞKAN TURAN DENİZ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Gündem 05.07.2022 - 11:46, Güncelleme: 05.07.2022 - 11:46
 

BAŞKAN TURAN DENİZ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Van Terör Mağdurları Derneği İl Başkanı olarak Hakkari'nin Derecik ilçesinde, Diyarbakır'da, Van'da nöbet tutan annelerimizle üyelerimle hep ön saflarda bulunarak çok etkinliklerde katılım sağladık.

Van Terör Mağdurları Derneği İl Başkanı olarak Hakkari'nin  Derecik ilçesinde, Diyarbakır'da, Van'da nöbet tutan annelerimizle üyelerimle hep ön saflarda bulunarak çok etkinliklerde katılım sağladık. Her defasında terörü lanetledik ve lanetlemeye devam edeceğiz. Aralıksız olarak eylemlerimizi sürdürmelteyiz. Van'ın Annelerinin her zaman yanındayız. Onların yavrularına kavuşmaları için yaptıkları eylemle de katılım sağlamaya devam ediyoruz. Allah'ın izniyle öncelikle Van'da ilk okul öğrencilerine terörün kirli yüzünü anlatmaya, terörün devlet haini bir örgüt olduğunu, çocuk katili olduklarını, terörün bir bebek katili olduğunu öğrencilerimize anlatmaktayiz. Van'da çok güzel faaliyet yapmaktayız üyelerimizle beraber Allah'ın izniyle devletimiz var oldukça devlet büyüklerimiz varken biz her zaman ayakta dimdik olacağız, Her zaman elimizde dalgalanan türk bayrağımızla üyelerimle beraber ön saflarda bileğimizi koparsalar bile türk bayrağımızı dalgalandirmaya devam edeceğiz. Van terör mağdurları derneği yönetimi olarak olarak da bize bu noktada ne görev düşerse daima hazırız, dedi.  
Van Terör Mağdurları Derneği İl Başkanı olarak Hakkari'nin Derecik ilçesinde, Diyarbakır'da, Van'da nöbet tutan annelerimizle üyelerimle hep ön saflarda bulunarak çok etkinliklerde katılım sağladık.

Van Terör Mağdurları Derneği İl Başkanı olarak Hakkari'nin  Derecik ilçesinde, Diyarbakır'da, Van'da nöbet tutan annelerimizle üyelerimle hep ön saflarda bulunarak çok etkinliklerde katılım sağladık. Her defasında terörü lanetledik ve lanetlemeye devam edeceğiz. Aralıksız olarak eylemlerimizi sürdürmelteyiz. Van'ın Annelerinin her zaman yanındayız. Onların yavrularına kavuşmaları için yaptıkları eylemle de katılım sağlamaya devam ediyoruz. Allah'ın izniyle öncelikle Van'da ilk okul öğrencilerine terörün kirli yüzünü anlatmaya, terörün devlet haini bir örgüt olduğunu, çocuk katili olduklarını, terörün bir bebek katili olduğunu öğrencilerimize anlatmaktayiz.

Van'da çok güzel faaliyet yapmaktayız üyelerimizle beraber Allah'ın izniyle devletimiz var oldukça devlet büyüklerimiz varken biz her zaman ayakta dimdik olacağız, Her zaman elimizde dalgalanan türk bayrağımızla üyelerimle beraber ön saflarda bileğimizi koparsalar bile türk bayrağımızı dalgalandirmaya devam edeceğiz.

Van terör mağdurları derneği yönetimi olarak olarak da bize bu noktada ne görev düşerse daima hazırız, dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber