Başkan Tuğrul'dan Futbol Antrenörleri için önemli eğitim

Spor 18.04.2022 - 21:41, Güncelleme: 18.04.2022 - 21:41
 

Başkan Tuğrul'dan Futbol Antrenörleri için önemli eğitim

TFF ve TÜFAD Van Şube Başkanlığı işbirliği ile Futbol aday Antrenörleri için Grassrots C Antrenörlük eğitimi verildi.

 TFF ve TÜFAD Van Şube Başkanlığı işbirliği ile Futbol aday Antrenörleri için Grassrots C Antrenörlük eğitimi verildi.   Futbolculuk kariyerinde Vanspor formasını büyük başarılarla terleten TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul tarafından 18-27 Nisan tarihleri arasında Van Bölge antrenör adaylarına Grassrots C Antrenör Eğitim programı verildi.   Eğitim programı ile ilgili konuşan TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul" Kursumuzun ismini Van’ın tanınan ailelerinden sporcu kimliği ile de bilinen kısa zaman önce kaybettiğimiz çok değerli abimiz Tekin Perihan  olarak düzenledik. Hep anılarımızda beynimizde   yaşayacak olan abimizi ismini yaşatmamız bizleri çok mutlu etmiştir.10 günlük süre içersinde futbol Federasyonu’nun göndermiş olduğu hocalarımızla birlikte kursumuzu İlimiz ve bölgemizin katılımı ile birlikte İstanbul ve Samsun ve Urfa gibi farklı illerden de katılım sağlanmıştır.   Bu önemli  kursumuzu hayırlısıyla kazasız belasız bitirmeyi temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.
TFF ve TÜFAD Van Şube Başkanlığı işbirliği ile Futbol aday Antrenörleri için Grassrots C Antrenörlük eğitimi verildi.

  TFF ve TÜFAD Van Şube Başkanlığı işbirliği ile Futbol aday Antrenörleri için Grassrots C Antrenörlük eğitimi verildi.

 

Futbolculuk kariyerinde Vanspor formasını büyük başarılarla terleten TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul tarafından 18-27 Nisan tarihleri arasında Van Bölge antrenör adaylarına Grassrots C Antrenör Eğitim programı verildi.

 

Eğitim programı ile ilgili konuşan TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul" Kursumuzun ismini Van’ın tanınan ailelerinden sporcu kimliği ile de bilinen kısa zaman önce kaybettiğimiz çok değerli abimiz Tekin Perihan  olarak düzenledik. Hep anılarımızda beynimizde   yaşayacak olan abimizi ismini yaşatmamız bizleri çok mutlu etmiştir.10 günlük süre içersinde futbol Federasyonu’nun göndermiş olduğu hocalarımızla birlikte kursumuzu İlimiz ve bölgemizin katılımı ile birlikte İstanbul ve Samsun ve Urfa gibi farklı illerden de katılım sağlanmıştır.

 

Bu önemli  kursumuzu hayırlısıyla kazasız belasız bitirmeyi temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber