Başkan Tanış: ‘Gürpınar’a 262 konut kazandırıyoruz’

Gündem 28.12.2022 - 20:22, Güncelleme: 28.12.2022 - 20:22
 

Başkan Tanış: ‘Gürpınar’a 262 konut kazandırıyoruz’

Konuşmasında muhtarlara müjde veren Belediye Başkanı Tanış, Gürpınar'ın konut ihtiyacını ortadan kaldırmak amacıyla 262 konut inşa edileceğini söyledi.

  Konuşmasında muhtarlara müjde veren Belediye Başkanı Tanış, Gürpınar'ın konut ihtiyacını ortadan kaldırmak amacıyla 262 konut inşa edileceğini söyledi.   Tanış, “İlçemizde memurumuzu, askerimizi, polisimizi ve öğretmenlerimizi tutamadığımız sürece ilçemizi büyütemeyiz. Bu insanları burada tutmanın iki şartı var. Birincisi konut ikincisi ise doğal gazdır. Hamdolsun doğal gaz sorununu çözdük. Hayal diye tabir edilen bu projeyi ilçemize kazandırdık. Altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı ilçe merkezimize önümüzdeki hafta doğal gazı entegre ediyoruz. Konut projemiz için ise yaklaşık 100 milyon liralık kaynak ayırdık. 112’sini belediyemiz, 150’sini ise TOKİ vasıtasıyla yapacağız. Allah’ın izniyle mart ayında ilk kazmayı vuruyoruz. Hedefimizin 11 ayda vatandaşlarımızın kullanımına sunmaktır. Şunu net belirtmem lazım; bizler milletin parasını yine millet için doğru, stratejik ve yerinde harcıyoruz. Sürekli ilçemiz için yeni kaynak oluşturma arayışındayız. Bu anlamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza, Ak Parti Van Milletvekilleri ve İl Başkanımıza, Valimize ve tüm meclis üyesi dava arkadaşlarım ile belediye personellerimize teşekkür ediyorum” dedi. Programa muhtarların yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Samet Ali Kılıçoğlu, Emniyet Amiri Ömer Yaylacı, kurum amirleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.
Konuşmasında muhtarlara müjde veren Belediye Başkanı Tanış, Gürpınar'ın konut ihtiyacını ortadan kaldırmak amacıyla 262 konut inşa edileceğini söyledi.


 

Konuşmasında muhtarlara müjde veren Belediye Başkanı Tanış, Gürpınar'ın konut ihtiyacını ortadan kaldırmak amacıyla 262 konut inşa edileceğini söyledi.

 

Tanış, “İlçemizde memurumuzu, askerimizi, polisimizi ve öğretmenlerimizi tutamadığımız sürece ilçemizi büyütemeyiz. Bu insanları burada tutmanın iki şartı var. Birincisi konut ikincisi ise doğal gazdır. Hamdolsun doğal gaz sorununu çözdük. Hayal diye tabir edilen bu projeyi ilçemize kazandırdık. Altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı ilçe merkezimize önümüzdeki hafta doğal gazı entegre ediyoruz. Konut projemiz için ise yaklaşık 100 milyon liralık kaynak ayırdık. 112’sini belediyemiz, 150’sini ise TOKİ vasıtasıyla yapacağız. Allah’ın izniyle mart ayında ilk kazmayı vuruyoruz. Hedefimizin 11 ayda vatandaşlarımızın kullanımına sunmaktır. Şunu net belirtmem lazım; bizler milletin parasını yine millet için doğru, stratejik ve yerinde harcıyoruz. Sürekli ilçemiz için yeni kaynak oluşturma arayışındayız. Bu anlamda başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza, Ak Parti Van Milletvekilleri ve İl Başkanımıza, Valimize ve tüm meclis üyesi dava arkadaşlarım ile belediye personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programa muhtarların yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Samet Ali Kılıçoğlu, Emniyet Amiri Ömer Yaylacı, kurum amirleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber