Başkan Sezer 'Kirli görüntüleri tarihe gömüyoruz'

Gündem 27.05.2022 - 22:15, Güncelleme: 27.05.2022 - 22:15
 

Başkan Sezer 'Kirli görüntüleri tarihe gömüyoruz'

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetlerle halkın sevgisine mazhar olmuş durumda.

Vangölü'nün sahil ilçelerinden biri olan Gevaş tarihinde ilk kez Belediye Başkanı Murat Sezer ile  devasa hizmetlere kavuştu. İlçe sakinlerinin taraflı tarafsız büyük kesimin oyları ile Gevaş Belediye Başkanı seçilen Murat Sezer, hizmetleriyle göz kamaştırmaya devam ediyor. Doğasıyla, tarihi mirasıyla, ilçe halkının misafirperverliği ile kentin önemli şirin  turizm  ilçesi olan Gevaş, vaad edilen projelerin hayata geçirilmesi ile şahlanmaya devam ediyor. İlçe halkının büyük taktirini kazanan Başkan Sezer, kendi sosyal medya hesapları üzerinde" Turistik bir ilçeye yakışır tek tip giydirme ve boyamayla kentimizi güzelleştiriyoruz. İlçemizde yıllardır boyanmamış binalarımızın tamamını uyumlu bir şekilde boyuyoruz. Çirkin görüntüleri belediyemiz vatandaşlarımıza hiç bir külfet yüklemeden kendiliğinden yapmaktadır.  Gevaş’ımızı turistik bir ilçe olarak hak ettiği noktaya getirmek için  çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bambaşka bir ilçe için değişimi hep birlikte izleyeceğiz" paylaşımları ile ilgi odağı oldu. Haber/ Erhan Uğurlu 
Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetlerle halkın sevgisine mazhar olmuş durumda.


Vangölü'nün sahil ilçelerinden biri olan Gevaş tarihinde ilk kez Belediye Başkanı Murat Sezer ile  devasa hizmetlere kavuştu.

İlçe sakinlerinin taraflı tarafsız büyük kesimin oyları ile Gevaş Belediye Başkanı seçilen Murat Sezer, hizmetleriyle göz kamaştırmaya devam ediyor.

Doğasıyla, tarihi mirasıyla, ilçe halkının misafirperverliği ile kentin önemli şirin  turizm  ilçesi olan Gevaş, vaad edilen projelerin hayata geçirilmesi ile şahlanmaya devam ediyor.
İlçe halkının büyük taktirini kazanan Başkan Sezer, kendi sosyal medya hesapları üzerinde" Turistik bir ilçeye yakışır tek tip giydirme ve boyamayla kentimizi güzelleştiriyoruz.
İlçemizde yıllardır boyanmamış binalarımızın tamamını uyumlu bir şekilde boyuyoruz.
Çirkin görüntüleri belediyemiz vatandaşlarımıza hiç bir külfet yüklemeden kendiliğinden yapmaktadır. 
Gevaş’ımızı turistik bir ilçe olarak hak ettiği noktaya getirmek için  çalışmalarımız aralıksız devam edecek.
Bambaşka bir ilçe için değişimi hep birlikte izleyeceğiz" paylaşımları ile ilgi odağı oldu.

Haber/ Erhan Uğurlu 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber