Başkan Öndil'den Zafer Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2019 - 22:55, Güncelleme: 29.08.2019 - 22:55
 

Başkan Öndil'den Zafer Bayramı Mesajı

Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Öndil mesajında;Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsa Öndil 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Öndil mesajında;Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber