Başkan Odabaşı’dan Kadın Futbolculara Anlamlı Kutlama

Spor 09.03.2024 - 21:45, Güncelleme: 09.03.2024 - 21:45
 

Başkan Odabaşı’dan Kadın Futbolculara Anlamlı Kutlama

Kadınlar 2. Lig Futbol müsabakasında yeşil sahalarda görülmemiş kutlama etkinliği yapıldı.

Van’da oynanan Kadınlar 2. Lig futbol müsabakasında TFFHGD Van Şube Başkanı Erkan Odabaşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmayarak, çok anlamlı kutlama etkinliği gerçekleştirdi. Kentte spor alanında uzun süredir hizmet eden, aynı zamanda sempatikliği ve nezaketliyi ile tüm herkesin gönlünde müstesna bir yer edinen TFFHGD Van Şube Başkanı Erkan Odabaşı, beraberindeki İHK üyeleri İhsan Ekim, Hüseyin Esen ile birlikte kadınlar futbol maçında her iki takım oyuncularının yanında kadın hakemlere çiçek taktim ederek, günlerini kutladı. Vanhaberleri – Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler
Kadınlar 2. Lig Futbol müsabakasında yeşil sahalarda görülmemiş kutlama etkinliği yapıldı.

Van’da oynanan Kadınlar 2. Lig futbol müsabakasında TFFHGD Van Şube Başkanı Erkan Odabaşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmayarak, çok anlamlı kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Kentte spor alanında uzun süredir hizmet eden, aynı zamanda sempatikliği ve nezaketliyi ile tüm herkesin gönlünde müstesna bir yer edinen TFFHGD Van Şube Başkanı Erkan Odabaşı, beraberindeki İHK üyeleri İhsan Ekim, Hüseyin Esen ile birlikte kadınlar futbol maçında her iki takım oyuncularının yanında kadın hakemlere çiçek taktim ederek, günlerini kutladı.

Vanhaberleri Van Haber – Yerel Van Haber – Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber