Başkan Kıyak İstifa Mı Edecek?

Spor 16.04.2023 - 02:28, Güncelleme: 16.04.2023 - 02:28
 

Başkan Kıyak İstifa Mı Edecek?

2. Lig'de Şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor'da işler sarpa sarmaya başladı.

2. Lig'de Şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor'da işler sarpa sarmaya başladı. 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Vanspor Kocaelispor beraberliği ile tüm hesaplar alt üst oldu.  Aldığı seri galibiyetlerle tarihinin en iyi çıkışını yakalayarak, şampiyonluk yarışında bende varım diyen siyah kırmızılı takım son üç maçta aldığı talihsiz sonuçlar neticesinde rakipleri arasındaki puan farkı iyice açıldı. Kendi sahasında lider Kocaelispor'u ağırlayarak, kazandığı penaltıyı çok amatörce kullanan Vanlı futbolcu Emrah Tacir tüm moralleri alt üst etti. Bu sonuçlar neticesinde Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak paylaştığı mesaj spor kamuoyunda üzüntüye neden oldu. Beklenmeyen bu mesajda Başkan Kıyak" En acı verici vedalar,asla söylenmeyen ve asla açıklanmayan vedalardır" dedi. Önümüzdeki süreçte ne olacağı merakla beklenirken, siyah kırmızılı takım taraftarlarında morellerin iyice bozulduğu görüldü.
2. Lig'de Şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor'da işler sarpa sarmaya başladı.

2. Lig'de Şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor'da işler sarpa sarmaya başladı.
2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Vanspor Kocaelispor beraberliği ile tüm hesaplar alt üst oldu. 
Aldığı seri galibiyetlerle tarihinin en iyi çıkışını yakalayarak, şampiyonluk yarışında bende varım diyen siyah kırmızılı takım son üç maçta aldığı talihsiz sonuçlar neticesinde rakipleri arasındaki puan farkı iyice açıldı. Kendi sahasında lider Kocaelispor'u ağırlayarak, kazandığı penaltıyı çok amatörce kullanan Vanlı futbolcu Emrah Tacir tüm moralleri alt üst etti.


Bu sonuçlar neticesinde Vanspor FK Başkanı Ferhat Kıyak paylaştığı mesaj spor kamuoyunda üzüntüye neden oldu.
Beklenmeyen bu mesajda Başkan Kıyak" En acı verici vedalar,asla söylenmeyen ve asla açıklanmayan vedalardır" dedi.
Önümüzdeki süreçte ne olacağı merakla beklenirken, siyah kırmızılı takım taraftarlarında morellerin iyice bozulduğu görüldü.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber