Başkan Güray'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Gündem 30.08.2023 - 15:00, Güncelleme: 30.08.2023 - 15:00
 

Başkan Güray'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray,30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Güray sosyal medyasında yaptığı kutlama mesajında:"Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı gün, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki azmini ve kararlılığını simgelerken, aynı zamanda tarihimizin en büyük zaferlerinden birinin kutlandığı gündür. 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, milli değerlerimize sahip çıkmak için önemli bir fırsattır. Bu bayramda, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirecek, geleceğimize olan inancımızı perçinleyeceğiz.Nice zaferlere" dedi.
AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray,30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Güray sosyal medyasında yaptığı kutlama mesajında:"Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı gün, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki azmini ve kararlılığını simgelerken, aynı zamanda tarihimizin en büyük zaferlerinden birinin kutlandığı gündür.

30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, milli değerlerimize sahip çıkmak için önemli bir fırsattır. Bu bayramda, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirecek, geleceğimize olan inancımızı perçinleyeceğiz.Nice zaferlere" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber