Başkan Görgülü" Herkes Pkk'ya lanet ederek safını belli etmeli"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2021 - 20:58, Güncelleme: 15.02.2021 - 20:58
 

Başkan Görgülü" Herkes Pkk'ya lanet ederek safını belli etmeli"

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü Gara'da infaz edilen 13 masun vatandaş için Pkk'ya lanet ederek" Herkes saffını belli etmeli" dedi. Başkan Görgülü Pkk'ya lanet mesajında " Hain terör örgütü PKK’nın Gara bölgesinde yuvalandığı mağarada şehit ettiği 13 sivil vatandaşımızın acısı yüreklere kor gibi düştü. 13 masum sivil vatandaşımızı kaçırarak alıkoyduğu Gara bölgesinde yuvalandığı mağarada kalleşçe infaz edilmeleri bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. sivil vatandaşlarımıza saldırarak bir kez daha kanlı yüzünü gösteren PKK’nın içerde ve dışarıdaki eli kanlı destekçileri muhakkak ki, hak ettikleri cezayı bulacaklardır. Dış güçlerin taşeron örgütü PKK’nın Coğrafyamızda döktüğü kanların hesabını birlik ve beraberlik içerisinde soracağız. Mağarada şehit edilen sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Artık herkes saffını belli ederek, PKK’ya lanet okunması gerekmektedir" şeklinde kınama mesajı yayınladı.


AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü Gara'da infaz edilen 13 masun vatandaş için Pkk'ya lanet ederek" Herkes saffını belli etmeli" dedi.

Başkan Görgülü Pkk'ya lanet mesajında " Hain terör örgütü PKK’nın Gara bölgesinde yuvalandığı mağarada şehit ettiği 13 sivil vatandaşımızın acısı yüreklere kor gibi düştü.
13 masum sivil vatandaşımızı kaçırarak alıkoyduğu Gara bölgesinde yuvalandığı mağarada kalleşçe infaz edilmeleri bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur.
sivil vatandaşlarımıza saldırarak bir kez daha kanlı yüzünü gösteren PKK’nın içerde ve dışarıdaki eli kanlı destekçileri muhakkak ki, hak ettikleri cezayı bulacaklardır.
Dış güçlerin taşeron örgütü PKK’nın Coğrafyamızda döktüğü kanların hesabını birlik ve beraberlik içerisinde soracağız.
Mağarada şehit edilen sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.
Artık herkes saffını belli ederek, PKK’ya lanet okunması gerekmektedir" şeklinde kınama mesajı yayınladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber