Başkan Erdoğan’’Ezanlar Susmaz Bayraklar İnmez’’

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2019 - 14:46, Güncelleme: 11.03.2019 - 14:46
 

Başkan Erdoğan’’Ezanlar Susmaz Bayraklar İnmez’’

31 Mart Mahalli idareler Seçimleri öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana mitinginde vatandaşlara hitap etti. 31 Mart Mahalli idareler Seçimleri öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana mitinginde vatandaşlara hitap etti. Yerel seçimlere 'Cumhur İttifakı' olarak MHP ile birlikte gireceklerini hatırlatan Erdoğan, bu ittifakın gönül ittifakı olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da 31 Mart akşamı Zillet İttifakını ayaklar altına alınacağını ifade etti. Cumhur İttifakı'nın günü birlik bir ittifak olmadığını, 15 Temmuz 2016'da FETÖ'nün hain darbe girişimine karşı verilen mücadelenin sonucunda sokaklarda kurulduğunu kaydeden Erdoğan, işgal gecesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tankların arasından kaçarak Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine sığındığını belirtti. Erdoğan, 'Korkaksın korkak Kılıçdaroğlu, sende yürek yok.' dedi. Cumhur İttifakı'nın milleti can evinden vurmaya çalışanlara karşı mücadeleyi daha sıkılaştırmak için kurduklarını belirten Erdoğan, ittifakın, 2023 hedefleri doğrultusunda devam edeceğini kaydetti.  Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın, bayrağa ve ezana tahammülü olmayanlara karşı kurulmuş bir ittifak olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaşanan olaylarla ilgili de açıklamalarda bulundu. CHP ve Kandil'in partisi HDP öncülüğünde toplanan bir grubun ezana ıslıklarla, sloganlarla terbiyesizlik ettiklerini belirten Erdoğan, bunların tek ittifakının 'ezan ve bayrak düşmanlığı' olduğunu ifade etti.   Türkiye'de millet düşmanı, bayrak düşmanı ve ezan düşmanlarının karşısında olmanın namus borcu olduğunu söyleyen Erdoğan, bu meselenin siyaset meselesi değil, onur meselesi olduğunu belirtti. Erdoğan, ezan ve bayrak düşmanlarıyla sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade etti.

31 Mart Mahalli idareler Seçimleri öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana mitinginde vatandaşlara hitap etti.

31 Mart Mahalli idareler Seçimleri öncesi hazırlıklarını aralıksız sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Yerel seçimlere 'Cumhur İttifakı' olarak MHP ile birlikte gireceklerini hatırlatan Erdoğan, bu ittifakın gönül ittifakı olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana'da 31 Mart akşamı Zillet İttifakını ayaklar altına alınacağını ifade etti.

Cumhur İttifakı'nın günü birlik bir ittifak olmadığını, 15 Temmuz 2016'da FETÖ'nün hain darbe girişimine karşı verilen mücadelenin sonucunda sokaklarda kurulduğunu kaydeden Erdoğan, işgal gecesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tankların arasından kaçarak Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine sığındığını belirtti. Erdoğan, 'Korkaksın korkak Kılıçdaroğlu, sende yürek yok.' dedi. Cumhur İttifakı'nın milleti can evinden vurmaya çalışanlara karşı mücadeleyi daha sıkılaştırmak için kurduklarını belirten Erdoğan, ittifakın, 2023 hedefleri doğrultusunda devam edeceğini kaydetti.  Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın, bayrağa ve ezana tahammülü olmayanlara karşı kurulmuş bir ittifak olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaşanan olaylarla ilgili de açıklamalarda bulundu. CHP ve Kandil'in partisi HDP öncülüğünde toplanan bir grubun ezana ıslıklarla, sloganlarla terbiyesizlik ettiklerini belirten Erdoğan, bunların tek ittifakının 'ezan ve bayrak düşmanlığı' olduğunu ifade etti.  

Türkiye'de millet düşmanı, bayrak düşmanı ve ezan düşmanlarının karşısında olmanın namus borcu olduğunu söyleyen Erdoğan, bu meselenin siyaset meselesi değil, onur meselesi olduğunu belirtti. Erdoğan, ezan ve bayrak düşmanlarıyla sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber