Başkan Dilce Hendek'teki Patlamada Hayatini Kaybedenlere Taziye Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2020 - 22:05, Güncelleme: 05.07.2020 - 22:05
 

Başkan Dilce Hendek'teki Patlamada Hayatini Kaybedenlere Taziye Mesajı

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce Sakarya'da bir fabrikada meydana gelen patlama sonucu vefat eden vatandaşlar için taziye mesajı yayınladı. Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonucu vefat eden vatandaşlar iç bir taziye mesajı yayınladı. Başkan Dilce yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Sakarya Hendek’te bir fabrikada meydana gelen patlama sonucu vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum " dedi

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce Sakarya'da bir fabrikada meydana gelen patlama sonucu vefat eden vatandaşlar için taziye mesajı yayınladı.

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonucu vefat eden vatandaşlar iç bir taziye mesajı yayınladı.
Başkan Dilce yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Sakarya Hendek’te bir fabrikada meydana gelen patlama sonucu vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum " dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber