Başkan Başdinç'ten Tuşba'ya Yatırım Müjdesi!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2020 - 21:00, Güncelleme: 17.02.2020 - 21:00
 

Başkan Başdinç'ten Tuşba'ya Yatırım Müjdesi!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, küçük sanayi sitesinin yapımı 2020 yatırım proğramına alındığı müjdesini verdi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, ilin ekonomisine katkı sunacak Tuşba Küçük Sanayi Sitesi (Marangozlar Sitesi) yapımı bu yıl yatırımlar programına alındığının müjdesini verdi. Bu müjdeli haberi kendi sosyal medya hesabında veren Başkan Başdinç" İlimizde ve İlçemizde yapılması gereken yatırımları ilgili Bakanlarımıza ilettik. İnşallah kentimizin istihdamına ve ekonomisine katkı sunacak projeleri tek tek hayata geçireceğiz. 2020 yatırım proğramına alınan Tuşba Küçük Sanayi Sitesi esnafımıza ve hemşehrilerinize hayırlı olsun " dedi.


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, küçük sanayi sitesinin yapımı 2020 yatırım proğramına alındığı müjdesini verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, ilin ekonomisine katkı sunacak Tuşba Küçük Sanayi Sitesi (Marangozlar Sitesi) yapımı bu yıl yatırımlar programına alındığının müjdesini verdi.


Bu müjdeli haberi kendi sosyal medya hesabında veren Başkan Başdinç" İlimizde ve İlçemizde yapılması gereken yatırımları ilgili Bakanlarımıza ilettik. İnşallah kentimizin istihdamına ve ekonomisine katkı sunacak projeleri tek tek hayata geçireceğiz.
2020 yatırım proğramına alınan Tuşba Küçük Sanayi Sitesi esnafımıza ve hemşehrilerinize hayırlı olsun " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber