Başkan Başdinç'ten Turgut Özal'ı Anma Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2020 - 00:09, Güncelleme: 18.04.2020 - 00:09
 

Başkan Başdinç'ten Turgut Özal'ı Anma Mesajı

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölüm yıl dönümü nedeniyle anma mesaji yayımladı. Baskan Başdinç mesajında "Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut ÖZAL’ı aramızdan ayrılışının 27. Yıldönümünde rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Turgut ÖZAL, Türkiye Cumhuriyetinin tarihine yön veren en önemli liderlerden birisidir. Türkiye cumhuriyetinin tarihi yazılırken Onun isminin anılmadan geçilmesi mümkün değildir. Türkiye’nin çok önemli bir dönemine damgasını vurmuş olan Merhum ÖZAL, çok yönlü düşünce ve aksiyon insanı olmanın yanında başarılı bir siyaset ve devlet adamı olarak tüm dünyanın saygı duyduğu bir lider olarak kabul edilmiştir. O, daima yüzü gülen ve Türkiye’nin geleceğine olan iyimserliğini hep koruyan, demokrasinin esas amacı olan halk iradesinin yönetime yansımasını sağlayan önemli bir aktör olmuştur. Özgürlüklerin ve insan haklarının ülkemizde yerleşmesi için verdiği mücadele Onun isminin Milletimizin kalbinde yer etmesinin en önemli nedenlerinden biridir. Vefatının sene-i devriyesinde büyük devlet ve gönül insanı Turgut ÖZAL’ı hürmet ve minnetle anıyor, kendisine Cenab-ı Hak’tan rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum. Ruhu şad olsun"dedi.


Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Nuri Başdinç 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölüm yıl dönümü nedeniyle anma mesaji yayımladı.

Baskan Başdinç mesajında "Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut ÖZAL’ı aramızdan ayrılışının 27. Yıldönümünde rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Turgut ÖZAL, Türkiye Cumhuriyetinin tarihine yön veren en önemli liderlerden birisidir. Türkiye cumhuriyetinin tarihi yazılırken Onun isminin anılmadan geçilmesi mümkün değildir.

Türkiye’nin çok önemli bir dönemine damgasını vurmuş olan Merhum ÖZAL, çok yönlü düşünce ve aksiyon insanı olmanın yanında başarılı bir siyaset ve devlet adamı olarak tüm dünyanın saygı duyduğu bir lider olarak kabul edilmiştir.
O, daima yüzü gülen ve Türkiye’nin geleceğine olan iyimserliğini hep koruyan, demokrasinin esas amacı olan halk iradesinin yönetime yansımasını sağlayan önemli bir aktör olmuştur. Özgürlüklerin ve insan haklarının ülkemizde yerleşmesi için verdiği mücadele Onun isminin Milletimizin kalbinde yer etmesinin en önemli nedenlerinden biridir.
Vefatının sene-i devriyesinde büyük devlet ve gönül insanı Turgut ÖZAL’ı hürmet ve minnetle anıyor, kendisine Cenab-ı Hak’tan rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum.
Ruhu şad olsun"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber