Başkan Başdinç’ten Regaip Kandili Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2021 - 12:29, Güncelleme: 18.02.2021 - 12:29
 

Başkan Başdinç’ten Regaip Kandili Mesajı

AK Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Regaip Kandili dolayısıyla bir  mesaj yayımladı. Başkan Başdinç  yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; İslam âleminde üç aylar olarak bilinen rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak tanımlanan üç  aylara ulaşmanın bir kez daha mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce Allah’a bizleri bu mübarek aylara ulaştırdığı için şükrediyoruz. Müslümanlar için bütün zamanlar kıymetlidir ve bu zamanlarda Allah’ın rızasını kazanmak gayesiyle çaba harcarlar. Bununla birlikte mübarek gün ve geceler insanların Allah’ın rızasını kazanmak, O’nun rahmetine ve mağfiretine nail olabilmek için önemlidir.   Mübarek üç ayların başlangıcı Regaib Kandili de bu önemli gecelerden biridir.  Regaip, kelime anlamı olarak arzulanan, talep edilen şey anlamındadır. Müslümanların en büyük arzusu Allah’ın rızasını kazanmak ve Allah’ın rahmetine ulaşmaktır. Allah’ın rızasını kazanmak için bu önemli gecede samimi bir kalple Yüce Yaradan’a ellerimizi açacağız ve O’na yöneleceğiz. Ülkemizin bekası için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimiz için dua edeceğiz. Kalbimizdeki merhamet ve şefkat duygularının farkına vararak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşacağız.  Ülkemizin ve milletimizin birliği, dirliği ve daha iyi olmasını Yüce Allah’tan niyaz edeceğiz. Regaip Kandili vesilesiyle toplumumuzda iyilik ve hayrın artmasını, birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesini temenni eder, bu duygu ve düşüncelerle başta Ülkemiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandil’ini tebrik ederim.

AK Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Regaip Kandili dolayısıyla bir  mesaj yayımladı.

Başkan Başdinç  yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; İslam âleminde üç aylar olarak bilinen rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak tanımlanan üç  aylara ulaşmanın bir kez daha mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce Allah’a bizleri bu mübarek aylara ulaştırdığı için şükrediyoruz. Müslümanlar için bütün zamanlar kıymetlidir ve bu zamanlarda Allah’ın rızasını kazanmak gayesiyle çaba harcarlar. Bununla birlikte mübarek gün ve geceler insanların Allah’ın rızasını kazanmak, O’nun rahmetine ve mağfiretine nail olabilmek için önemlidir.

  Mübarek üç ayların başlangıcı Regaib Kandili de bu önemli gecelerden biridir.  Regaip, kelime anlamı olarak arzulanan, talep edilen şey anlamındadır. Müslümanların en büyük arzusu Allah’ın rızasını kazanmak ve Allah’ın rahmetine ulaşmaktır. Allah’ın rızasını kazanmak için bu önemli gecede samimi bir kalple Yüce Yaradan’a ellerimizi açacağız ve O’na yöneleceğiz. Ülkemizin bekası için canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimiz için dua edeceğiz. Kalbimizdeki merhamet ve şefkat duygularının farkına vararak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşacağız.

 Ülkemizin ve milletimizin birliği, dirliği ve daha iyi olmasını Yüce Allah’tan niyaz edeceğiz. Regaip Kandili vesilesiyle toplumumuzda iyilik ve hayrın artmasını, birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesini temenni eder, bu duygu ve düşüncelerle başta Ülkemiz olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandil’ini tebrik ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber