Başkan Başdinç'ten Ramazan Ayı Mesajı

Van Haber 13.04.2021 - 15:11, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00
 

Başkan Başdinç'ten Ramazan Ayı Mesajı

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.  Başkan Başdinç  mesajında; Ramazan ayının, İslâm âlemine ve dünyaya sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederek, “Birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun en sıcak bir şekilde hissedildiği bir Ramazan Ayı’na daha erişmenin mutluluğu ve huzuru içindeyiz. Bu mukaddes ayda, insanı insan yapan değerler yoğun biçimde paylaşılır. Ramazan ayı, insanları kaygılardan uzaklaştırmakta, toplumsal yaşamda yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini anımsatmaktadır. Ramazan Ayı; kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıkartılması, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi ve güçlü bir şekilde ileriye taşınması için de bir fırsattır.” ifadelerine yer verdi. Başkan Başdinç yayınladığı mesajda Korona virüs ile ilgili önlemlere dikkat edilmesi ve alınan tedbirlere uyulması yönünde hatırlatmalarda bulunarak, dengeli beslenme vurgusunda da bulundu.      Başdinç “Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerden bir an önce kurtulmamız için bu mübarek ayda dualarımızı eksik etmeyelim. . Bu bakımdan, aynı zamanda bir iyilik, merhamet, şefkat ve hayırseverlik zamanı olan Ramazan ayının en mükemmel biçimde ihya edileceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.  
AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı.


AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 
Başkan Başdinç  mesajında; Ramazan ayının, İslâm âlemine ve dünyaya sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederek, “Birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun en sıcak bir şekilde hissedildiği bir Ramazan Ayı’na daha erişmenin mutluluğu ve huzuru içindeyiz. Bu mukaddes ayda, insanı insan yapan değerler yoğun biçimde paylaşılır. Ramazan ayı, insanları kaygılardan uzaklaştırmakta, toplumsal yaşamda yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini anımsatmaktadır. Ramazan Ayı; kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıkartılması, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi ve güçlü bir şekilde ileriye taşınması için de bir fırsattır.” ifadelerine yer verdi.
Başkan Başdinç yayınladığı mesajda Korona virüs ile ilgili önlemlere dikkat edilmesi ve alınan tedbirlere uyulması yönünde hatırlatmalarda bulunarak, dengeli beslenme vurgusunda da bulundu. 

 

 

Başdinç “Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerden bir an önce kurtulmamız için bu mübarek ayda dualarımızı eksik etmeyelim. . Bu bakımdan, aynı zamanda bir iyilik, merhamet, şefkat ve hayırseverlik zamanı olan Ramazan ayının en mükemmel biçimde ihya edileceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber