Başkan Başdinç'ten İdlib Şehitlerine Baş Sağlığı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2020 - 20:06, Güncelleme: 01.03.2020 - 20:06
 

Başkan Başdinç'ten İdlib Şehitlerine Baş Sağlığı Mesajı

Ak Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Suriye’nin İdlib Bölgesi’nde meydana gelen hain saldırıda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz için baş sağlığı mesajı yayımladı. Başdinc Mesajında Suriye rejimi tarafından kahraman askerlerimize yönelik yapılan hain saldırıyı kınadığını belirterek “Milletimizin, alçak saldırılar karşısında her zamankinden daha metanetli, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek bu zor günleri atlatacağına inancım tamdır. Tüm dünyanın gözleri önünde insanlığa karşı suç işlemeye devam eden Suriye rejimi tarafından kahraman Türk askerine yönelik yapılan hain saldırıyı kınıyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Başdinç “Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için mücadele ederken şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet,yaralılara acil şifalar ,şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu.


Ak Parti Van Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Suriye’nin İdlib Bölgesi’nde meydana gelen hain saldırıda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz için baş sağlığı mesajı yayımladı.

Başdinc Mesajında Suriye rejimi tarafından kahraman askerlerimize yönelik yapılan hain saldırıyı kınadığını belirterek “Milletimizin, alçak saldırılar karşısında her zamankinden daha metanetli, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek bu zor günleri atlatacağına inancım tamdır. Tüm dünyanın gözleri önünde insanlığa karşı suç işlemeye devam eden Suriye rejimi tarafından kahraman Türk askerine yönelik yapılan hain saldırıyı kınıyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Başdinç “Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için mücadele ederken şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet,yaralılara acil şifalar ,şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber