Başkan Başdinç'ten Beraberlik Vurgusu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2020 - 15:01, Güncelleme: 14.01.2020 - 15:01
 

Başkan Başdinç'ten Beraberlik Vurgusu

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığına atanan Mimar Mehmet Nuri Başdinç devir teslim töreninden sonra yenisi eskisi yok, hepimiz biriz diyerek beraberlik vurgusu yaptı. Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığına atanmasıyla kentte büyük bir sevinçle karşılanan Başkan Nuri Başdinç yoğun bir katılımla devir teslim töreninde dava ruhuyla hareket ederek birlik ve beraberlik vurgusunu yaptı. Başdinç " Partimizin kuruluşundan bu yana davamıza hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımızla kucaklaşıp halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Bu makamlar gelip geçici olduğu gibi, manevi bağlarımızı sıkı tutarak hemşehrilerimize hizmet etmek arzusundayız. Dün olduğu gibi yarın da el ele omuz omuza çalışmaya devam etmeliyiz. Tek vücut halinde hareket ederek birlik beraberlik içinde güzel yarınlarımızı inşa etmeliyiz" şeklinde konuştu.


Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığına atanan Mimar Mehmet Nuri Başdinç devir teslim töreninden sonra yenisi eskisi yok, hepimiz biriz diyerek beraberlik vurgusu yaptı.

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanlığına atanmasıyla kentte büyük bir sevinçle karşılanan Başkan Nuri Başdinç yoğun bir katılımla devir teslim töreninde dava ruhuyla hareket ederek birlik ve beraberlik vurgusunu yaptı.
Başdinç " Partimizin kuruluşundan bu yana davamıza hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımızla kucaklaşıp halkımıza hizmet etmek istiyoruz.
Bu makamlar gelip geçici olduğu gibi, manevi bağlarımızı sıkı tutarak hemşehrilerimize hizmet etmek arzusundayız.
Dün olduğu gibi yarın da el ele omuz omuza çalışmaya devam etmeliyiz. Tek vücut halinde hareket ederek birlik beraberlik içinde güzel yarınlarımızı inşa etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber