Başkan Başdinç'ten 23 Ekim Van depreminin yıl dönümü Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 12:20, Güncelleme: 23.10.2020 - 12:20
 

Başkan Başdinç'ten 23 Ekim Van depreminin yıl dönümü Mesajı

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç 23 Ekim Van depreminin 9.yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Başdinç yayımladığı mesajında 23 Ekim 2011’de meydana gelen yıkıcı depremden Van halkı olarak, devlet ve milletin destekleriyle çok kısa sürede toparlanarak kendi ayakları üzerinde durabilmeyi başardıklarını söyledi. “Depremin hasar ve acılarını felaketten sonra sergilenen dayanışma ruhuyla kısa sürede giderilmesi elbette önemlidir. Ancak bundan daha önemli olan depremden önce alınacak olan tedbirlerdir. Bizler bölgemizin deprem kuşağında olduğunu unutmadan, deprem ve diğer doğal felaketlere karşı almamız gereken tedbirleri sürekli gündemde tutmalı, vatandaşlarımız ve kurumlarımızla bir bütünlük içerisinde her vakit hazırlıklı olmalıyız. Canımızın, malımızın ve binalarımızın güvenliği için plansız ve kaçak yapılaşmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine ve tüm yapıların mutlaka sanat ve fen kuralları ile mimarlık-mühendislik projelerine uygun hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.Başdinç " 9 yıl önce ilimizde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı diliyoruz” dedi.

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç 23 Ekim Van depreminin 9.yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Başdinç yayımladığı mesajında 23 Ekim 2011’de meydana gelen yıkıcı depremden Van halkı olarak, devlet ve milletin destekleriyle çok kısa sürede toparlanarak kendi ayakları üzerinde durabilmeyi başardıklarını söyledi. “Depremin hasar ve acılarını felaketten sonra sergilenen dayanışma ruhuyla kısa sürede giderilmesi elbette önemlidir. Ancak bundan daha önemli olan depremden önce alınacak olan tedbirlerdir. Bizler bölgemizin deprem kuşağında olduğunu unutmadan, deprem ve diğer doğal felaketlere karşı almamız gereken tedbirleri sürekli gündemde tutmalı, vatandaşlarımız ve kurumlarımızla bir bütünlük içerisinde her vakit hazırlıklı olmalıyız. Canımızın, malımızın ve binalarımızın güvenliği için plansız ve kaçak yapılaşmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine ve tüm yapıların mutlaka sanat ve fen kuralları ile mimarlık-mühendislik projelerine uygun hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.
Başdinç " 9 yıl önce ilimizde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına başsağlığı diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber