BAŞKAN BAŞDİNÇ’E ÖNEMLİ ZİYARETLER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2020 - 11:19, Güncelleme: 05.02.2020 - 11:19
 

BAŞKAN BAŞDİNÇ’E ÖNEMLİ ZİYARETLER

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mimar Mehmet Nuri Başdinç’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların ziyaret ettiği Başkan Başdinç’i, Van’ın önemli isimleri de ziyaret etti. Göreve geldiği ilk günden itibaren makam ve gönül kapılarını Vanlı hemşehrilerine açan Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mimar Mehmet Nuri Başdinç, vatandaşlarla doğrudan iletişim modeliyle hareket ediyor. Vatandaşların yoğun ziyaretlerinin sürdüğü Tuşba İlçe Başkanlığında önemli isimler ağırlandı. Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç’i ziyaret eden isimler arasında; 23,24.Dönem Ak Parti Van Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, Brukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Erbenzer ve Ak Parti geçmiş dönem Van İl Başkanı Abdullah Aras yer aldı. Önemli isimleri parti binasında ağırlayan Başkan Başdinç, geçmiş dönemde parti teşkilatlarında önemli görevlerde bulunan isimlerle fikir alışverişinde bulundu. MAKAM VE GÖNÜL KAPIMIZI HALKIMIZA AÇIK Sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerinin önemine değinen Başkan Başdinç, “Her zaman tüm vatandaşlarımızla olduğu gibi, STK’lar ile iç içe olmaya gayret göstereceğiz. Onların düşünceleri ve fikirleri bizler için oldukça önemlidir. Hem makam kapımız hem de gönül kapımız tüm vatandaşlarımıza açıktır. Derterini, fikirlerini ve deneyimlerini bizlere iletebilirler. Bu doğrultuda hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyoruz”dedi. Parti binasında başkan Başdinç ile bir araya gelen üst düzey isimler de, yeni başkana hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar dilediler. Haber- Erhan UĞURLU

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mimar Mehmet Nuri Başdinç’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların ziyaret ettiği Başkan Başdinç’i, Van’ın önemli isimleri de ziyaret etti.

Göreve geldiği ilk günden itibaren makam ve gönül kapılarını Vanlı hemşehrilerine açan Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mimar Mehmet Nuri Başdinç, vatandaşlarla doğrudan iletişim modeliyle hareket ediyor. Vatandaşların yoğun ziyaretlerinin sürdüğü Tuşba İlçe Başkanlığında önemli isimler ağırlandı. Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç’i ziyaret eden isimler arasında; 23,24.Dönem Ak Parti Van Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, Brukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Erbenzer ve Ak Parti geçmiş dönem Van İl Başkanı Abdullah Aras yer aldı. Önemli isimleri parti binasında ağırlayan Başkan Başdinç, geçmiş dönemde parti teşkilatlarında önemli görevlerde bulunan isimlerle fikir alışverişinde bulundu.

MAKAM VE GÖNÜL KAPIMIZI HALKIMIZA AÇIK

Sivil toplum kuruluşları ve hemşeri derneklerinin önemine değinen Başkan Başdinç, “Her zaman tüm vatandaşlarımızla olduğu gibi, STK’lar ile iç içe olmaya gayret göstereceğiz. Onların düşünceleri ve fikirleri bizler için oldukça önemlidir. Hem makam kapımız hem de gönül kapımız tüm vatandaşlarımıza açıktır. Derterini, fikirlerini ve deneyimlerini bizlere iletebilirler. Bu doğrultuda hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyoruz”dedi.

Parti binasında başkan Başdinç ile bir araya gelen üst düzey isimler de, yeni başkana hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar dilediler.

Haber- Erhan UĞURLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber