BAŞKAN BAŞDİNÇ TUŞBA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İLE MAHALLE SORUNLARINI ELE ALDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2020 - 22:55, Güncelleme: 22.12.2020 - 22:55
 

BAŞKAN BAŞDİNÇ TUŞBA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İLE MAHALLE SORUNLARINI ELE ALDI

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Belediye Meclis üyeleriyle bir ayaya gelerek mahalle sorunlarını ele aldı. Covit 19 tedbirleri kapsamında temizlik, make, mesafe kuralları çerçevesinde AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç ve Belediye Meclis üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Başdinç ve meclis üyeleri ilçe sınırlarında bulunan mahalle sorun ve sıkıntılarını ele alarak fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda samimiyet ve tevazu vurgusu yapan başkan Başdinç "Meclis üyelerine istişare toplantısına katıldıkları için teşekkür ediyorum. Partimizin her kademesi ile yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Sanayi ve tekstil bölgesi olan ilçemizde her zaman yatırımların yapılması için gayret göstereceğiz. 2002'den bu yana Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yapılan devasa hizmetler taktire şayandır. Medeniyetler şehri kentimiz de bu güzel hizmetler sayesinde kalkınmada büyük mesafe kat etmiştir. Cumhurbaşkanımızın hayata geçirdiği projelerden anlaşılıyor ki, samimî ve tevazu ile vatandaşlara yaklaşım gösteriyor. Bizler Ak kadrolar olarak hizmeti şiar edinmiş samimiyetimiz ile mahallelerde yaşanan sorun ve sıkıntıları çözmeye çalışacağız" dedi.

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç Belediye Meclis üyeleriyle bir ayaya gelerek mahalle sorunlarını ele aldı.
Covit 19 tedbirleri kapsamında temizlik, make, mesafe kuralları çerçevesinde AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç ve Belediye Meclis üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.


Başkan Başdinç ve meclis üyeleri ilçe sınırlarında bulunan mahalle sorun ve sıkıntılarını ele alarak fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda samimiyet ve tevazu vurgusu yapan başkan Başdinç "Meclis üyelerine istişare toplantısına katıldıkları için teşekkür ediyorum. Partimizin her kademesi ile yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Sanayi ve tekstil bölgesi olan ilçemizde her zaman yatırımların yapılması için gayret göstereceğiz. 2002'den bu yana Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yapılan devasa hizmetler taktire şayandır. Medeniyetler şehri kentimiz de bu güzel hizmetler sayesinde kalkınmada büyük mesafe kat etmiştir. Cumhurbaşkanımızın hayata geçirdiği projelerden anlaşılıyor ki, samimî ve tevazu ile vatandaşlara yaklaşım gösteriyor.
Bizler Ak kadrolar olarak hizmeti şiar edinmiş samimiyetimiz ile mahallelerde yaşanan sorun ve sıkıntıları çözmeye çalışacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber