BAŞKAN BAŞDİNÇ "TEKNOLOJİNİN TÜM İMKANLARINI KULLANARAK ÇALIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2020 - 21:42, Güncelleme: 29.12.2020 - 21:42
 

BAŞKAN BAŞDİNÇ "TEKNOLOJİNİN TÜM İMKANLARINI KULLANARAK ÇALIŞMALARIMIZI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Kadın Kolları Başkanılığı, Gençlik Kolları Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi. AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç " Covid-19 önlemleri kapsamında gerekli tüm önlemlerimizi aldık.  Hayat bir yandan devam ediyor, teşkilatlarımız olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Tedbirler kapsamında teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak Telekonferans yöntemi ile toplantılarımızı devam ettiriyoruz. Bugünkü toplantımıza Kadın Kolları başkanı Selver Gündüz Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplantımızı gerçekleştirdik. Öte yandan tüm teşkilatlarımız ile Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak öncelikle 65 Yaş üstü vatandaşlarımız olmak üzere bütün üyelerimizi arayarak onların sorunlarıyla hemhal oluyoruz. Sorunlarının çözülmesi konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bu virüs salgınından kurtuluruz" diyen Başdinç şimdiden 2021 yılı tüm herkese hayır ve bereket getirsin" dedi.

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Kadın Kolları Başkanılığı, Gençlik Kolları Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç " Covid-19 önlemleri kapsamında gerekli tüm önlemlerimizi aldık.  Hayat bir yandan devam ediyor, teşkilatlarımız olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Tedbirler kapsamında teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak Telekonferans yöntemi ile toplantılarımızı devam ettiriyoruz. Bugünkü toplantımıza Kadın Kolları başkanı Selver Gündüz Gençlik Kolları Başkanı Hakan Karatekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplantımızı gerçekleştirdik. Öte yandan tüm teşkilatlarımız ile Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak öncelikle 65 Yaş üstü vatandaşlarımız olmak üzere bütün üyelerimizi arayarak onların sorunlarıyla hemhal oluyoruz. Sorunlarının çözülmesi konusunda elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bu virüs salgınından kurtuluruz" diyen Başdinç şimdiden 2021 yılı tüm herkese hayır ve bereket getirsin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber