Başkan Başdinç Milletvekilleri ve Muhtartarlar ile Koordinasyon Toplantısı Düzenledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2021 - 22:50, Güncelleme: 03.02.2021 - 22:50
 

Başkan Başdinç Milletvekilleri ve Muhtartarlar ile Koordinasyon Toplantısı Düzenledi

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Milletvekilleri ve Mahalle Muhtarları ile koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi. Düzenlenen Koordinasyon toplantısına Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, AK Parti MKYK Üyesi Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Milletvekili Abdulahad Arvas ve İlçe Mahalle Muhtarları katıldı. Koordinasyon toplantısının önemine değinen Başkan Başdinç " Tuşba İlçe sınırlarımızın içindeki mahallelerimizin tüm ihtiyaç ve isteklerine daha hızlı ve etkili bir şekilde çözümler üretmek adına toplanmış bulunmaktayız. Bu kutlu davanın bir neferi olarak, göreve geldiğimde ilk yaptığım iş mevcut olan sorun ve sıkıntıları tespiti oldu.. Çözüm odaklı çalışmalarda sorunun kaynağına inmek çok önemlidir. Tespit ettiğimiz tüm sorunların çözümü için elbirliği ile gayret göstereceğiz. Kıymetli Milletvekillerimizin koordinasyon toplantımıza katılması bizleri oldukça memnun etti. Yaptıkları girişimlerde memleketimize güzel hizmetler kazandırdılar. Üç Vekilimiz Ankara'da memleketimizin sesi ve nefesi oldular. Mahalle muhtarları her konuda belirleyici görevler üstlendiklerini bu anlamla fikir ve düşüncelerinin önemli olduğuna vurgu yapan Başdinç " Muhtarlarımız halkımız içinde hizmetin gören yüzü ve sıkıntıları bilen kişilerdir. Teşkilat olarak ulaşamadığımız vatandaşımıza, tespit edemediğimiz sorunları muhtarlarımız aracılığı ile bu işin üstesinde geleceğiz. Yaptığımız çalışmalar sonucunda bir takım sorunlarımızı çok şükür çözüme kavuşturduk. Sanayi ve tekstil bölgesi olan ilçemize yapılacak yatırım müjdelerini verdik. İnşallah yapımları tamamladıktan sonra açılış kurdelasını hep birlikte keserek hizmete sokacağız. İlk günkü aşk ve şevkle çalışmalarımıza devam ediyoruz" diyen Başdinç toplantıya katılan Milletvekilleri ve muhtarlara teşekkür etti.


AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Milletvekilleri ve Mahalle Muhtarları ile koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.
Düzenlenen Koordinasyon toplantısına Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, AK Parti MKYK Üyesi Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, Milletvekili Abdulahad Arvas ve İlçe Mahalle Muhtarları katıldı.

Koordinasyon toplantısının önemine değinen Başkan Başdinç " Tuşba İlçe sınırlarımızın içindeki mahallelerimizin tüm ihtiyaç ve isteklerine daha hızlı ve etkili bir şekilde çözümler üretmek adına toplanmış bulunmaktayız.
Bu kutlu davanın bir neferi olarak, göreve geldiğimde ilk yaptığım iş mevcut olan sorun ve sıkıntıları tespiti oldu.. Çözüm odaklı çalışmalarda sorunun kaynağına inmek çok önemlidir. Tespit ettiğimiz tüm sorunların çözümü için elbirliği ile gayret göstereceğiz. Kıymetli Milletvekillerimizin koordinasyon toplantımıza katılması bizleri oldukça memnun etti. Yaptıkları girişimlerde memleketimize güzel hizmetler kazandırdılar. Üç Vekilimiz Ankara'da memleketimizin sesi ve nefesi oldular.
Mahalle muhtarları her konuda belirleyici görevler üstlendiklerini bu anlamla fikir ve düşüncelerinin önemli olduğuna vurgu yapan Başdinç " Muhtarlarımız halkımız içinde hizmetin gören yüzü ve sıkıntıları bilen kişilerdir. Teşkilat olarak ulaşamadığımız vatandaşımıza, tespit edemediğimiz sorunları muhtarlarımız aracılığı ile bu işin üstesinde geleceğiz.
Yaptığımız çalışmalar sonucunda bir takım sorunlarımızı çok şükür çözüme kavuşturduk. Sanayi ve tekstil bölgesi olan ilçemize yapılacak yatırım müjdelerini verdik. İnşallah yapımları tamamladıktan sonra açılış kurdelasını hep birlikte keserek hizmete sokacağız.
İlk günkü aşk ve şevkle çalışmalarımıza devam ediyoruz" diyen Başdinç toplantıya katılan Milletvekilleri ve muhtarlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber