Başkan Başdinç Mahalle ve Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2020 - 20:49, Güncelleme: 04.10.2020 - 20:49
 

Başkan Başdinç Mahalle ve Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç halkın sorun ve sıkıntıları yerinde tesbit kapsamında mahalle ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve yönetim kurulu üyeleri birlikte Hıdır, Ocaklı, Akçaören,Yemlice, Değirmenözü, Meydancık, Pirgarip, Derebey, Göllü, Güveçli, Özyurt, Dağönü, Yeşilsu, Halkalı, Yaylıkaya ve Esenpınar mahalle ve köylerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi. Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe ve kısa sürede ilçe sakinlerinin büyük sevgisini kazanan Başkan Başdinç, taraflı tarafsız herkese örnek oluyor. Yaptıgı ziyaretlerinde konuşan Başkan Başdinç " Ak partimizin kalesi olan Şehri Tuşba'da birlikte yapacağımız çok işlerimiz var. Birlik ve beraberliğimizle gönüllerimiz sımsıkı sarılacak. Allah'ın izniyle yeni başladık ama büyük hizmet hayallerimiz var" dedi.

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç halkın sorun ve sıkıntıları yerinde tesbit kapsamında mahalle ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve yönetim kurulu üyeleri birlikte Hıdır, Ocaklı, Akçaören,Yemlice, Değirmenözü, Meydancık, Pirgarip, Derebey, Göllü, Güveçli, Özyurt, Dağönü, Yeşilsu, Halkalı, Yaylıkaya ve Esenpınar mahalle ve köylerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi.


Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe ve kısa sürede ilçe sakinlerinin büyük sevgisini kazanan Başkan Başdinç, taraflı tarafsız herkese örnek oluyor.
Yaptıgı ziyaretlerinde konuşan Başkan Başdinç " Ak partimizin kalesi olan Şehri Tuşba'da birlikte yapacağımız çok işlerimiz var. Birlik ve beraberliğimizle gönüllerimiz sımsıkı sarılacak.
Allah'ın izniyle yeni başladık ama büyük hizmet hayallerimiz var" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber