BAŞKAN BAŞDİNÇ " KUTLU DAVAYA SAHİP ÇIKMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2021 - 10:17, Güncelleme: 18.02.2021 - 10:17
 

BAŞKAN BAŞDİNÇ " KUTLU DAVAYA SAHİP ÇIKMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR"

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Mahalle Başkanları toplantısı konuşmasında" AK Parti davasına sahip çıkmak boynumuzun borcudur" dedi. AK Parti Van İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Güray, Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman İlçe Koordinatörü Arslan Yılmaz ve Mahalle Başkanları katıldı. Mahalle Başkanlarının destekleriyle AK Parti bayrağını daha da yukarılara çıkarmak olduğunu belirten Başkan Başdinç " Mücadelemiz Haç ile hilal mücadelesidir. Osmalı'dan bu yana bu mücadelemiz hep olmuştur. Bizleri ayrıştıran, ötekileştiren zihniyete karşı dik duracağız. Askeri vesayetleri, baş örtü sorunlarını, darbe girişimlerini hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez. Abdülhamit Han döneminden sonra ülkemizi bozuk para gibi harcadılar. Birçok sorunlardan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kirli zihniyetlerden kurtularak bugünlere geldik. Geldiğimiz nokta dünyaya meydan okuyoruz. Şimdi hep beraber bu kutlu davaya omuz verme zamanıdır. Görevleri tebliğ edilen Mahalle başkanlarımıza büyük iş düşüyor. İlçe mahallelerimizde teşkilatımızın sesi ve nefesi olacaksınız. Yükümüz ağır yolumuz uzun. Gariplerin, kimsesizlerin, ezilenlerin, mağdurların yanında olmak için bu kutlu davayı dahada büyütmek hepimizin boynunun borcudur" açıklamasını yaptı.


AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Mahalle Başkanları toplantısı konuşmasında" AK Parti davasına sahip çıkmak boynumuzun borcudur" dedi.


AK Parti Van İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Güray, Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman İlçe Koordinatörü Arslan Yılmaz ve Mahalle Başkanları katıldı.
Mahalle Başkanlarının destekleriyle AK Parti bayrağını daha da yukarılara çıkarmak olduğunu belirten Başkan Başdinç " Mücadelemiz Haç ile hilal mücadelesidir. Osmalı'dan bu yana bu mücadelemiz hep olmuştur. Bizleri ayrıştıran, ötekileştiren zihniyete karşı dik duracağız. Askeri vesayetleri, baş örtü sorunlarını, darbe girişimlerini hiçbir zaman unutmamamız gerekiyor. Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez. Abdülhamit Han döneminden sonra ülkemizi bozuk para gibi harcadılar. Birçok sorunlardan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde kirli zihniyetlerden kurtularak bugünlere geldik. Geldiğimiz nokta dünyaya meydan okuyoruz. Şimdi hep beraber bu kutlu davaya omuz verme zamanıdır. Görevleri tebliğ edilen Mahalle başkanlarımıza büyük iş düşüyor. İlçe mahallelerimizde teşkilatımızın sesi ve nefesi olacaksınız.


Yükümüz ağır yolumuz uzun. Gariplerin, kimsesizlerin, ezilenlerin, mağdurların yanında olmak için bu kutlu davayı dahada büyütmek hepimizin boynunun borcudur" açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber